Siverek Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor

Siverek Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince terör örgütünün finans kaynaklarının kurutulmasına yönelik....

Siverek Polisi Uyuşturucu Tacirlerine Göz Açtırmıyor
    Siverek Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği görevlilerince terör örgütünün finans kaynaklarının kurutulmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamın aldıkları bir duyumu değerlendirerek Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu üzerinde araçlar üzerinde risk analizi oluşturularak yapılan çalışmalarda durumundan şüphelenilen bir otomobili uygulama noktası oluşturularak durdurulmak istedi dur ikazına uymayarak kaçmaya başlayan otomobil Prof. Kamil Turan Bulvarı üzerinde eski sanayi sitesi yakınında polis ekiplerince durdurulan otomobilde yapılan aramada araka koltukları üzerinde ve bagajında valizler ve spor çantaları içerisinde poşetlere sarılı vaziyette toplamda ağırlığı 56 Kilo 960 Gram Esrar ele geçirildi.

      Olay ile ilgili sürücüsü S.Ö. isimli şahıs ve araçta bulunan S.Ş. isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahıslar çıkarıldıkları mahkemece Uyuşturucu Madde Ticareti suçundan tutuklanmışlardır.


Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER