Siverek'te Memur-Sen Buluşma Günleri

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Memur-Sen Siverek temsilciliğinin organize ettiği Memur-Sen buluşma günleri düzenlendi.

Siverek'te Memur-Sen Buluşma Günleri

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde, Memur-Sen Siverektemsilciliğinin organize ettiği Memur-Sen buluşma günleri düzenlendi.


İlçenin Esmerçayı Mahallesinde bulunan Paris düğün salonungerçekleştirilen buluşmaya AK Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Kasım Gülpınar,Mahmur Kaçar, Siverek İlçe Kaymakamı Dr. Vural Karagül, Memur-Sen İl Başkanıİbrahim Coşkun ve Siverek Memur-Sen Kolları Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşutemsilcileri ve üyeler katıldı.


Katılımın yoğun olduğu buluşmada açılış konuşması öncesiMemur-Sen'in kazanımları konulu slayt gösterisinin ardından açılış konuşmasınıMemur-Sen Şanlıurfa İl Başkanı İbrahim Çoşkun gerçekleştirdi. Coşkun konuşmasındasendikanın kazanımlarından bahsederek hedeflerinin Türkiye genelinde 1 Milyonüye olduğunu belirterek şunları kaydetti. "1Milyon üye hedefimizde Şanlıurfa'nın büyük bir katkısı olacağından hiçbirşüphem yok. Siverek temsilciliğimizin her yıl ortaya koyduğu üye kayıthedefinde başarılı olduğunu ve bu gayretlerinden dolayı yönetim kuruluüyelerine teşekkür ediyorum. 

    Son imzaladığımız toplu sözleşme Cumhuriyettarihinde toplu sözleşmelerde alınan en iyi sonuçtur. Tabi daha fazlası içinçalışma gayreti içinde olacağız. Sadece sendikal anlamda değil ülkemizin birlikve beraberliği içinde bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Son zamanlarda artanterör olayları ve Ortadoğu'yu cehenneme çevirenler son zamanlarda sosyal medyada ülkemiz üzerinde de ameliyat yapmaya çalışıyorlar. Birlik olmazsak dışmihraklar evimizin içine kadar girerek aramıza fitne sokma çabasındalar kiminkim için öldüğü bu mihrakların umurunda bile değil. Seçim öncesi özellikleŞanlıurfa'da önce Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi 'ye yapılan silahlısaldırı sonrasında Akçakale Belediye Başkanı'na yapılan silahlı saldırılar veson olarak Ankara'da yapılan katliam ile milletin iradesine yapılan saldırıolarak kabul ediyoruz. Bu tür terör olaylarının her zaman karşısında olacağız" dedi.



   Memur-Sen İlBaşkanı İbrahim Coşkun'un ardından AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı MahmutKaçar'da kısa bir konuşma yaparak şunları kaydetti. "Memur-Sen'in bu akşam düzenlediği etkinlikte, Sağlık-Sen'in fahribaşkanı olarak aranızda bulunuyor olmamdan dolayı memnuniyet duyduğumubelirtmek isterim. Önümüzde yeni bir süreç var. Bu Ülkede yeni bir süreciistemeyenler 17-25 Aralık operasyonları, algı operasyonları yaparak eskiTürkiye'nin yani parti kapatmaların, ortak mitinglerin, ötekileştirileninsanların olduğu bir Türkiye hayali kurmaktalar. Yıllardır elde ettiğimizkazanımların Türkiye üzerinden operasyonlar yaparak yüzlerce yıl birlikteyaşama hukukumuza saldırı yaparak Bu ülkede demokratik mücadelemize darbevurmak isteyenlere 1 Kasım'da en güzel cevabı millet verecektir" dedi.



Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Kaçar'ınkonuşmasının ardından Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Adayı M. KasımGülpınar'da bir konuşma yaparak, bizim ideolojimiz 1400 yıl öncesine dayanan veDünya'ya yayılan bir ideolojidir. Bu ideolojimizin temelinde her zamanmüjdeleyen olun demektedir. Bizlerde her zaman müjdeleyen olmalıyız diyerekşunları kaydetti.  "Öyle bir dönemdeyizki dünün mazlumları dediğimiz bir kesimi bugünün zalimleri haline getiren zalimolarak gösterilmeye çalışıldığı bir algı operasyonuyla karşı karşıyayız. Fizikioperasyonların yanında birçok farklı algı operasyonuyla karşı karşıyayız. Aslındatüm bu olanların verdiğimiz mücadelenin ne kadar çetin geçtiğinin göstergesidir.Her zaman söylemişimdir biz siyaset kasveti altında benimsediğimiz asıl birideoloji vardır. Siyasette bile olmasak nihayetinde benimsediğimiz bir ideolojivar. Bu ideolojinin temelini bizler bugün almadık veya on yıl veya yirmi yıl öncealmadık. Bizim ideolojik anlayışımız 1400 sene öncesinden kaynaklanan, bugünbütün Dünya'ya riayet etmiş bütün insanlığa riayet etmiş bir anlayış var. Buanlayışın temelinde "müjdeleyinzorlaştırmayın" anlayışı vardır. İşte bundan dolayıdır ki bizlerzorlaştırmayacak ve müjdeleyici olmamız gerekmektedir.

7 Haziran da yaşadığımız süreç Cumhuriyet tarihinde ilk defakarşı karşıya kaldığımız bir sonuç ortaya çıkarmıştır. İlk defa kısa süredetekrar seçime gidiyoruz. Ben aslına bunu ilahi bir işaret olarak algılıyorum.Biraz önce konuşmalarda Milletvekilimiz İbrahim Kaçar'ın da belirttiği gibitırnaklarımızla kazıya kazıya elde ettiğimiz kazanımlar bir anlık rehavetekapılma nedeni ile kaybetme durumu ile karşı karşıya kaldık. İşte ben bunuilahi bir ikaz ve ilahi bir işaret olarak algılıyorum. Yüce Rabbim kendisinindavasını yürüten, kendisinin davasına öncülük etmeye çalışan ve bu dava uğrunaçabalayan bizlere bir fırsat daha verdi. 1 Kasım'da inşallah bunları aşarakmemleketimizin huzuru ve birliği için tekrardan göreve geleceğiz" dedi.  

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER