Siverek'te Muzaffer Gürler Konseri

Siverek'te Muzaffer Gürler Konseri...

Siverek'te Muzaffer Gürler Konseri

Şanlıurfa BüyükşehirBelediyesi tarafından 'Kadınlar Günü' etkinlikleri kapsamında  Siverek kapalı spor salonunda ilahi konserdüzenlendi.

İlahi sanatçısı MuzafferGürler sahne aldığı konsere  BüyükşehirBelediye Başkanı Celalettin Güvenç'in eşi Turan Güvenç, Siverek Belediye BaşkanYardımcısı  Hasan Karakaş, Milli Eğitim Müdürü Ferit Karaoğlu, Ak Partiİlçe Başkanı İlhan Çelik ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yaklaşık 2 saat süren konsersonrası açıklamada bulunan Şanlıurfa büyükşehir belediyesi Siverek koordinatörüNuri Kapanoğlu şöyle dedi. "  yaptığımızalt yapı ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra ilçemizde sosyal aktiviteçalışmalarımızda devam ediyor, geçtiğimiz ay tiyatro oyunları ile vatandaşlarıbuluşturduk, bugünde 8 mart dünya kadınlar günü münasebeti ile büyükşehirbelediye başkanımız Celalettin Güvenç'in talimatları doğrultusunda büyükşehirbelediyesi olarak  ilahi konserdüzenledik. Katılım oldukça yüksekti sosyal aktivitelerimiz devam edecek bu konuda bizden desteklerini esirgemeyen Başkanımız Celalettin Güvenç'e teşekkürediyorum"  dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER