Siverek'te Organize Suç Örgütü Çökertildi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde jandarma ekipleri birden fazla noktaya operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.

Siverek'te Organize Suç Örgütü Çökertildi.
Haber  Merkezi

        

Şanlıurfa’nın Siverekilçesinde jandarma ekipleri birden fazla noktaya operasyon düzenledi.Düzenlenen operasyonda  12 kişi gözaltınaalındı.

         Kahramanmaraş,Diyarbakır Şanlıurfa’nın Siverek ve Hilvan ilçelerinde 30 ayrı hayvanhırsızlığı olayını gerçekleştiren organize suç örgütünü mart ayından itibarenteknik takibe alan il jandarma komutanlığına bağlı istihbarat ekipleri  zanlıların bulunduğu adreslere eş zamanlıoperasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda  İsa G., Berzan A., Kemal A.,Mustafa A., M. AliB., Ahmet D., Haçım A., Mahmut T., Veysi K., Aydın Y., Sami T., ve Faruk K., Gözaltınaalınan 12 kişi ile birlikte 220 küçükbaş hayvan ve 60 büyükbaş hayvanın yanısıra bir adet kaleşnikof marka uzun namlulu silah ve silaha ait mermi ile çoksayıda sim kart ve telefon ele geçirildi.

       17 kişilik suç örgütünün  729 adet büyük ve küçük baş hayvan hırsızlığıyaptığı belirlendi. Çalınan hayvanların 1 milyon TL değerinde olduğubelirtildi.

     Mart ayından itibaren teknik takiptebulunan organize suç örgütüne mensup olduğu iddia edilen 17 kişiden 12’sigözaltına alınırken 5 kişinin arandığı belirtildi.

     Gözaltına alınan şahısların ilçe jandarmakomutanlığında yapılan sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

 



Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER