Siverek'te Tezek Kavgası 12 Yaralı

Siverek'te Tezek Kavgası 12 Yaralı

Siverek'te Tezek Kavgası 12 Yaralı

ŞANLIURFA'nınSiverek İlçesi'nde, iki aile arasında tarlaya dökülen tezek nedeniyle çıktığıiddia edilen kavga, Siverek Devlet Hastanesi'nde devam etti. Taş, sopa,sandalye ve saksıların da kullanıldığı kavgada 12 kişi yaralandı.



Olay, öğle saatlerinde ilçeye 40 kilometre uzaklıktaki Tutumlu Mahallesi'ndemeydana geldi. İddiaya göre, Aydoğdu ve Demirtaş ailelerine mensup kişilerarasında tarlaya tezek dökülmesi nedeniyle mahallede tartışma çıktı.


Taraflarınyakınlarının da katılmasıyla büyüyen tartışma, kısa sürede taşlı ve sopalıkavgaya dönüştü. 


Olayın ardından ayrılan taraflar, bir süre sonrakarşılaştıkları Siverek Devlet Hastanesi'nde yeniden kavga etti. 


Yaklaşık 50kişilik grup, hastanede birbirlerine saksı ve sandalyelerle saldırdı. İhbarüzerine hastaneye sevk edilen çevik kuvvet polisleri ile jandarma, ayırıpkavgayı sonlandırdı. 


Mahallede başlayan ve hastanede devam eden kavgada; MehmetDemirtaş, Ömer Demirtaş, Mahmut Demirtaş, Hıdır Demirtaş, Hüseyin Demirtaş,Aslan Demirtaş, Salih Demirtaş, İsa Aydoğdu, İbrahim Aydoğdu, İshak Aydoğdu,Musa Karkan ve Halef Yavuz yaralandı. Yaralılar, acil servise alınarak tedaviyealındı. Tedavileri süren İbrahim Aydoğdu ve Mehmet Demirtaş'ın sağlıkdurumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi. 


Kavga sonrası hastaneninRadyoloji Bölümü'nde hasar oluşurken, polis ve jandarma olası bir gerginliğekarşı mahalle ile hastanede zırhlı araçlarla güvenlik önlemi aldı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER