SİVEREK’TE KÖMÜR DAĞITIMI BAŞLADI

İşlemlerin ardından sayım yapılarak ihtiyaç sahiplerine teslim edilen kömür torbaları, kamyonetlerle ücretsiz olarak evlerine götürülüyor...

SİVEREK’TE KÖMÜR DAĞITIMI BAŞLADI

Haber: Mehmet SEZGİN

 

       ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi'nde, Soysal Yardımlaşma veDayanışma Vakfı aracılığıyla 5 bin aileye kömür dağıtımına başlandı.Dağıtılacak kömürlerden almak isteyen çok sayıda kişi, dağıtım alanında kuyruğagirdi.

 

        Siverek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfıtarafından yardıma muhtaç ailelere ücretsiz kömür dağıtımına bu sabah başlandı.5 bin aileye dağıtılmak için hazırlanan kömürleri almak isteyenler, sabahın ilkışıklarıyla birlikte dağıtımın yapıldığı Karayolları Şube Şefliği bahçesindeuzun kuyruklar oluşturdu. İşlemlerin ardından sayım yapılarak ihtiyaçsahiplerine teslim edilen kömür torbaları, kamyonetlerle ücretsiz olarakailelerin evlerinin kapısına kadar götürülüyor.

    

             Kömür torbalarının kamyonetlereyüklenmesi sırasında yaşlı kadınların kamyonetlerin kasasına tırmanması vekömürlerin taşınması sırasında vatandaşların kamyonetlerin kasasında yolculukyapması da dikkat çekti.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER