Siverekli Üniversite Öğrencileri Toplantıda Buluştu

Türkiye'nin çeşitli illerindeki üniversitelerde eğitimlerini sürdüren Siverekli bir gurup üniversite öğrencisi bilgiyle beraber...

Siverekli Üniversite Öğrencileri Toplantıda Buluştu
     Türkiye'nin çeşitli illerindeki üniversitelerde eğitimlerini sürdüren Siverekli bir gurup üniversite öğrencisi bilgiyle beraber Siverek'in eğitimi, kültürü ve sanatıyla ilgili konuların yer aldığı "Siverek Eğitim ve kültür dergisinin 3 sayısıyla ilgili bir araya geldiler.
       İlçenin Cudi Paşa Konağında bir araya gelen öğrenciler derginin gelecek sayısıyla ilgili çalışmaların yürütülmesi ve basımı hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
      Dergi çalışmaları hakkında açıklama yapan Siverek Eğitim ve Kültür Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Yılmaz Kanlısu, amaçlarının Siverek'in bilgi ve güzelliklerle dolu olduğunu bir nebzede olsa bu bilgi ve paylaşımları insanlarımıza sunmak istiyoruz, dergimizin her sayısı 2 bin beş yüz adet baskıyla hem Siverek içinde hem Siverek dışında yaşayan hemşerilerimize ulaşmaktadır, dergimizin sürekli hale gelmesi için Siverek halkı ve Siverekli hemşerilerimizden destek bekliyoruz"
dedi.

     Kanlısu, daha sonra dergide emeği geçen ve toplantıya katılanlara teşekkür etti.
Düzenlenen toplantı yaklaşık 2 saat sürdü.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER