ŞUSKİ Daire Başkanı Görevden Alındı

ŞUSKI Genel Müdür Uğur Büyükhatipoğlu görevinden alındı. Ş.Urfa Büyükşehir Belediyesinin en önemli birimlerinden birisi olan ŞUSKI'de beklenmedik bir gelişme yaşandı.

ŞUSKİ Daire Başkanı Görevden Alındı
Şanlıurfa'nın Başarılı bürokratlarından birisi olan Uğur Büyükhatipoğlu ŞUSKI Genel Müdürlüğünden alındığı öğrenildi. Büyükhatipoğlu'nun yerine ŞUSKI Genel Müdür yardımcısı Hamdi Us atandı.

     Şanlıurfa il özel idaresinin ilk genel sekreteri olan ve görevde olduğu süre içerisinde başarılı çalışmalara imza atan Büyükhatipoğlu'nun görevden alınması ŞUSKİ'de deprem etkisi yarattı. büyükhatipoğlu, BŞB Celalettin Güvenç'in en güvendiği bürokratı olarak gösteriliyordu.

ŞUSKİ Genel müdürlüğüne atanan Hamdi Us'a ise yeni görevi tebliğ edildi.

SIR PERDESİ ÇÖZÜLÜYOR

ŞUSKİ Genel Müdürü Uğur Büyükhatipoğlu'nun görevden alınmasının arkasındaki sır perdesi çözülüyor.
 
Güvenç'in Valiliği Hatipoğlu'nun da İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olduğu dönemde yaşanan bir olayın son günlerde patlak verdiği ileri sürüldü. Yaklaşık 4-5 ay önce İl Özel İdaresinin ihale komisyonu tarafından satışı yapılan bir arazinin son günlerde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı eski Vali Cellettin Güvenç tarafından dillendirildiği öğrenildi. İddiaya göre Celalletin Güvenç,  İhale komisyonunda Ömer Kapaklı'nın da olduğu arazi satışındaki rahatsızlığı Büyükhatipoğlu'na iletti. 
 
Olayın üzerinden yaklaşık 5-6 ay geçtikten sonra Güvenç'in, Hatipoğlu'nu araziyi ucuza satma bahanesiyle görevden aldığı ileri sürüldü.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER