ÜÇ GÜN SÜRECEK OLAN KÜLTÜR SANAT GÜNLERİ BAŞLADI

250 eserden oluşan Resim, Heykel, El işlemeleri, Ebru ve Evrensel Sanat çalışmalarının yer aldığı eserler ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı

ÜÇ GÜN SÜRECEK OLAN KÜLTÜR SANAT GÜNLERİ BAŞLADI

        Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ilçe Belediyesi’nin düzenlediği “Kültür Sanat Günleri” başladı.

     

      Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen sanat günleri 3 gün boyunca devam edecek.

     

       Sanat günlerinin startı Tarihi Gümrük Hanında, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kursiyerlerinin bir yıl boyunca yaptığı çalışmaların yer aldığı sergi açılışı ile başladı.

     

        Toplam 250 eserden oluşan Resim, Heykel, El işlemeleri, Ebru ve Evrensel Sanat çalışmalarının yer aldığı eserler ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

       

       Serginin açılışını Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Siverek Emniyet Müdürü Recep Yeşil gerçekleştirdi. Sergiyi gezen Belediye Başkanı Bucak,  Yılmaz Güney, Ahmed Arif, Şıwan Perwer’in ve Ali Murat Bucak’ın yer aldığı portre çalışmalarına büyük ilgi gösterdi.

   

       Belediye Başkanı Ali Murat Bucak yaptığı açıklamada; “Bir toplumun örf ve adetleri olmazsa olmazlarıdır. Biz Belediye olarak 3 gün boyunca sürecek olan bu sanat günlerinde bölgemizin, yöremizin insanının kültürünü işlemeye çalışacağız” dedi.

    

      3 sürecek olan kültür sanat günleri ilçenin değişik semtlerinde yapılacak olan halk müziği ve çeşitli etkinlikler ile devam edeceği belirtildi.

 

Haber: Mehmet SEZGİN

 

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE