Urfalı Hikmet Gündem Oldu

ATV ekranlarının reyting rekorları kıran yarışması Kim Milyoner Olmak İster’de bu akşam yarışmacı Hikmet damga vurdu.

Urfalı Hikmet Gündem Oldu

Atv ekranlarında yayınladındığı günden itibaren reyting rekorları kıran Kim milyoner Olmak İster yarışmasına katılan Şanlıurfa'lı hikmet Türkiye'nin gündemine oturdu. Kenan İmirzalı oğlunun sunduğu yarışma programına katılan Hikmet 250 bin TL'lik soruyu açtırdı.

8 çocuklu bir ailenin çocuğu olan 22 yaşındaki Şanlıurfa'lı Hikmet Karakurt , ''1 dakikada ve 30 saniyede en fazla beton blok kırma rekorlarına da sahip olan Ali Bahçetepe tek seferde en fazla beton blok kırma rekorunu 2015'te kaç beton blok kırarak elde etmiştir?'' sorusuna doğru yanıt vererek 125 bin TL'yi almaya hak kazanan Hikmet, böylelikle 250 bin TL'lik soruyu da açtırdı. Mütevazi tavırları ile izleyenlerin beğenisi kazanan Hikmet Türkiye'nin konuşyuğu bir isim haline geldi.

KARDEŞLERİME SÖZ VERDİM.

Annesi Halime Karakurt ile programa katılan üniversite öğrencisi Hikmet Karakurt, Kenan İmirzalıoğlu'nun "Kazanacağın ödülle ne yapacaksın?" sorusuna verdiği yanıt ile ekran başında yarışmayı izleyen herkesi duygulandırdı. Karakurt kardeşlerime söz verdim buradan kazanacağım ödülü onların eğitim masarfalarını karşılamak için kullanacağım. diyerek karşılık verdi.

GENÇLİK VE SPOR BAKANININ DİKKATİNİ ÇEKTİ.

Üniversite Öğrencisi Hikmet Karakurt'un elde ettiği başarı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'nun dikkatinden de kaçmadı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Bakan: " "Bravo Hikmet! Azim, sebat ve tevazu. Senin gibi gençler oldukça umudumuz baki kalacak" dedi.  

125 TL'lik soruyu cevaplayarak 250 bin TL'lik soruyu görmeye hak kazanan Himet, gelecek hafta yarışmaya kaldığı yerden devam edecek, 250 bin TL'lik soruyu da doğru cevaplarsa büyük ödüle yaklaşmış olacak.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2020, 15:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER