Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Çürüyor

Şanlıurfa İle Özel İdaresi tarafından Siverek'te yeni şehir mahallesinde yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu çürümeye terk edilmiş durumda.

Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Çürüyor
Şanlıurfa İle Özel İdaresi tarafından Siverek'te yeni şehir mahallesinde yapılan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu çürümeye terk edilmiş durumda. Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında bitirilmesi gereken havuz'un açılışı aksaklıklar nedeniyle Ekim ayında yapıldı. Açılışa Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Milletvekilleri, Zeynep Karahan Uslu, M. Kasım Gülpınar ve Dönemin Valisi Celalettin Güvenç'in de katıldığı büyük bir organizasyonla hizmete açıldı.

      Geçen yıl Ekim ayında açılışı yapılan yarı olimpik yüzme havuzu, yaz aylarında bulunmamıza rağmen henüz hizmete açılmış değil. 30 Mart Yerel seçimlerinin ardından Büyükşehir olan Şanlıurfa'da İl Özel İdarelerinin kapanması ile Büyükşehire devredilen Yarı Olimpik Yüzme havuzu çürümeye terk edilmiş durumda. Çevre düzenlemesinin de yapılmadığı Yarı Olimpik Yüzme havuzu'nun elektrik kabloları sarkmış durumda ve yer yer zeminde çöküntünün de yaşandığı Havuz açılmadan tadilat gerektiriyor.

      Vatandaşlar ise sıcak Siverek koşullarında serinlemek için herhangi bir sosyal alanın olmamasından dertli.




Haber: Abdullah Lale



Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER