HUDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak ve yanındaki heyet Cuma namazının ardından Kale Boğazı esnafını ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi. Her hafta cuma namazının ardından ilçe esnafını ziyaret ettiklerini belirten Sımak, Bu hafta Kale Boğazındaki esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaf ile hasbıhal ederek sıkıntılarını dinledik. Esnafımız başta elektrik kesintileri olmak üzere, belediye tarafından esnaflara tabela reklam parası adı altında kesilen vergilerden şikâyetçi oldu" dedi.
Kale Boğazında esnaflık yapan İlhan Bozkurt, belediye tarafından 6 sene önce kaldırmış olduğu reklam tabelasının vergisini kendisinden istediklerini belirterek, 2010 yılında iş yerime tabela astım. 2012 yılında ise reklam tabelasını kaldırdım. Belediye ekipleri 2018 yılında bana 674 TL ve bir o kadarda faiz cezası kestiler. 6 yıl önce kaldırmış olduğum tabela reklam ücretinin bugün bizden talep edilmesini yanlış görüyoruz dedi.
HÜDA PAR: Esnaf tabela reklam vergisinden şikayetçi
HUDA PAR Siverek İlçe Başkanı Abdulrahim Sımak Kaleboğazı esnafını ziyaret ederek esnafın sıkıntılarını dinledi. Esnaf elektrik kesintileri ve tabela reklam ücretlerinden dert yandı.

YORUM EKLE
1
Düğünde Havaya Ateş Açıldı: 2 Kişi Yaralı
2
Hayvancılık yapana asgari ücret ve sigorta!
3
Bakan Fakıbaba Harran'da
4
Coşkun: Mülakat uygulaması güven sarsıyor
5
449 kişiye Afrin gözaltısı
6
Gülpınar, şehit ailelerini ziyaret etti
7
8 Ayağı Var: Görenler Şaşkına Döndü
8
Siverek'e menba kalitesinde içme suyu temin edilecek
9
Siverek'te trafik kazası 4 Yaralı
10
E-devlet soyağacı sorgulama hizmete girdi, sistem...
SON DAKİKA HABERLERİ
ANKETTüm Anketler
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK

GÜNEŞ

ÖĞLE

İKİNDİ

AKŞAM

YATSI
SIRADAKİ HABER