AK Parti İlçe Teşkilatı Gazetecilerle Akşam Yemeğinde Bir Araya geldi

AK Parti İlçe Teşkilatı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gazetecilerle bir araya geldi.

AK Parti İlçe Teşkilatı Gazetecilerle Akşam Yemeğinde Bir Araya geldi

 Akşam düzenlenen yemeğe kentteki yerel ve ulusal medya temsilcileri bir araya geldi.
     AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik Zor koşullarda objektif bir şekilde kamuoyunu bilgilendiren gazetecileri tebrik ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
     AK Parti İlçe Başkanı Konuşmasına şöyle devam etti. “ AK Parti ilçe teşkilatı olarak yeni bir teşkilat olabiliriz ama şuana kadar zannediyorum ki Gazetecilerle şuana kadar yaşadığımız ciddi bir iletişimsizlik yok ama bunda zaman zamanda aksaklıklar olabilir. Bu noktada bizleri uyarmanız bizlerin yararına olur. Çünkü gazeteci her yerde ve her noktaya ulaşıyor. Bizlerin yetişmediği veya görmediğini gazeteciler görebiliyor. Bunun için dürüstlükten ödün vermeyen bir gazetecilik anlayışı olması gerekmektedir. Bugün zaten hepimizin ortak gayesi Siverek ve her Siverek sevdalısının da üzerine düşen vazife olduğu gibi gazetecilere daha fazla görev düşmektedir. Ben bu temennilerle tekrardan tüm basın camiasının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum” dedi.

     Bir saat süren yemek boyunca Siverek ve güncel konular hakkında gazetecilere bilgi veren Çelik yemeğe katılan gazetecilere teşekkür etti.

 

 

Haber: Abdullah Lale - Lütfü Yalgı

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER