Aşırı Yağış Nedeni Ahırda Bulunan Hayvanlar Telef Oldu

İlçemizde dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi.

Aşırı Yağış Nedeni Ahırda Bulunan Hayvanlar Telef Oldu
İlçemizde dün akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. İlçenin Hayriye mahallesinde bulunan bir evin bodrum katındaki ahırı su bastı, ahırda 10 kuzu ve 3 koyun boğularak telef oldu. Mahallede hayvancılık yaparak geçimini sağlayan Sefer İrem’e sabaha karşı hayvanlarını kontrol etmek için ahıra inen İrem ahırın suyla dolduğunu görünce jandarma ve Şuski ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler ahırdaki suyu vidanjörler aracılığı ile tahliye ederken ahırda bulunan 12 kuzu ve 3 koyunun telef olduğu tespit edildi. Gece boyu yağışın devam ettiğine dikkat çeken Ahır sahibi Sefer İrem; “Gece ahıra indiğimde suyla dolduğunu fark ettim, jandarma ve belediye ekiplerine haber verdim, ahırda bulunan küçük baş hayvanlarım telef oldu” dedi.

İhbar üzerine olay yerinde gelen jandarma ekipleri konuyla ilgili inceleme yaptı. Ekipler yaklaşık 3 saatlik çalışma sonrasında sular tahliye edilirken, ahırda bağlı bulunan inekler ise suların tahliyesinin ardından ahırdan çıkarıldı. Ahırda boğulmak üzere olan 4 koyunu evin içine alınarak elektrik sobalarla ısıtmaya çalıştılar.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2018, 17:38
YORUM EKLE
YORUMLAR
Dimli
Dimli - 5 yıl Önce

Resul bey hani alt yapı sorununu çözmüştün!?

Dimli
Dimli - 5 yıl Önce

Kasım,1) Ulan sensin bu 2) Drenaj nicin yapılır cahil? Bodrumlara su gitmemek için.3) Yalaka olacagim diye Rezil etme kendini.

Ali
Ali - 5 yıl Önce

Resul yerine keske kayyum atansaydi,gerci kurtulduk ondan.Siverege hic birsey yapmadi,Yandaslarini ve kendisini zengin etti ama bu konuda iyi

Cengiz
Cengiz - 5 yıl Önce

Ahh resul sivereki mahffettin .Siverege baskan olmus en kotu baskan resuldur.

Zaza
Zaza - 5 yıl Önce

Fatih ağa Baskan olunca InsAllah ilk işi resulun yaptigi parkin ismini degistirecek ve resul tarih sahnesinde yok olup gidecek.resul ve yalakalari Siveregi bitirdiniz

Kasım
Kasım - 5 yıl Önce

Ulan bokunu çıkarmayın bodrum katı su basmış alt yapı ile ne alakası var!

Zaza
Zaza @Kasım - 5 yıl Önce

Ulan sensin.Yalaka kasim ,resul siveregi yedi bitirdi sen halla onu savunuyorsun.Siveregin kanini emdiniz kene gibi.Artik birakin siveregin yakasini sahte müslümanlar!Fatih ağa gumbur gumbur geliyor savulun...

Dimli
Dimli @Kasım - 5 yıl Önce

Ulan senin gibilere denil.Hem bilgisiz hemde yalakasin.Her bodrumu olan bina su altinda kalirsa vah halimize.Resul sizerege hic bir sey yapmadi.Bir park yapti ofis yerine onuda Kendi Amcasinin ismini verdi! sanki kendi cebindeki parayla yapmis gibi!

Ulan Kasim yalaka
Ulan Kasim yalaka @Kasım - 5 yıl Önce

Birini savunacagim derken ne kadar bilgisiz oldugun ortaya cikmis.Ulan,araştır sonra konuş her bodrumu su basacaksa niye Tum dunyada bodrumlu bina yapiliyor?Millet 5-6 kat yerin altina bodrum yapiyor arastir bilgisiz.

Metin
Metin @Kasım - 5 yıl Önce

Ulan diye hitap etmissiniz ,ne kadar cahil oldugunuz ortaya cikiyor.Bende sana diyom.Ulan bilgisiz yalaka Her bodrumu olan yapı yagmur yagdiginda su basacaksa Resul niye Bodrum yapmaya izin veriyir?Ayrica resulun yalakasi oldugun cok belli ve bilgisizsin

Mimar
Mimar @Kasım - 5 yıl Önce

Cahil olursan anlamazsin zaten!Altyapi iyi oldumu bodrum bile suyla dolmaz.


SIRADAKİ HABER