Başkan Çakmak; Merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, merkez mahalle muhtarları ile bir araya gelerek sorun ve talepler hakkında istişarelerde bulundu.

Başkan Çakmak; Merkez mahalle muhtarları ile bir araya geldi

Siverek belediyesi sosyal tesislerinde muhtarlar ile bir araya Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, Belediye Başkan yardımcıları ve birim müdürleri, muhtarların sorun ve taleplerini dinleyerek çözümü için not aldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Başkan Çakmak; ‘Değerli mahalle muhtarlarımız zaman zaman sizlerle bir araya gelmek ilçemizin sorunları ve yapılan projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz, imkanlar

çerçevesinde fırsat buldukça siz değerli muhtarlarımız ile bir araya gelerek istişarelerde bulunmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımızın talepleri bizim için önemlidir muhtarlarımız bizimle halkımız arasında köprü görevi görmektedir. Ben ve ekiplerimiz gelen talepleri kısa sürede çözüme kavuşması için var gücümüzle imkânlar doğrultusunda karşılamaya çalışıyoruz, İlçemizde yaşanan su sıkıntısına yönelik açıklamada bulunan Başkan Çakmak Fırat’tan su projemiz adım adım ilerliyor ve su depolarına pompalama işlemine başlamış bulunuyoruz. Yakın bir zamanda evlerimizde su akmaya başlayacaktır” dedi.

Başkan Çakmak; Siverek Belediyesi tarafından tamamlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi. Muhtarların talep ve sorunlarını dinleyen Başkan çakmak sorunların çözülmesine yönelik toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine yönlendirerek çözüme kavuşması konusunda talimat verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER