Çermik yolunda önlem alınması için kaç kişinin can vermesi gerekiyor?

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yolun karşı tarafına geçmeye çalışan 7 ve 5 yaşındaki kardeşlere otomobil çarptı. Otomobilin çarpması sonucu iki kardeş yola savruldu.

Çermik yolunda önlem alınması için kaç kişinin can vermesi gerekiyor?

Trafik kazası İlçenin Mevlana Celaleddin Rumi Bulvarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre 7 yaşındaki Hacire Kaya ile 5 yaşında ki Havva Kaya okula gitmek için yolun karşı tarafında geçmeye çalışırken, Sinan Çağrı tekin yönetimindeki 46 AES 591 plakalı otomobil, her 2 çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle küçük çocuklar yerde metrelerde sürüklendi. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay yerine çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılan küçük çocuklar, doktorların ilk müdahalesi sonrası, durumlarının ağır olması nedeniyle Şanlıurfa’ya sevk edildi.

ÖNLEM ALINMASI İÇİN KAÇ CAN VERİLMELİ?

Çermik ve Adıyaman bağlantı yolu olan ve trafiğin yoğun olduğu bölgede özellikle okulların yoğun olması nedeniyle okul çıkışında yayaların da yoğun olarak kullandığı yolda şuana kadar bir çok kaza ve can kaybı olmasına rağmen herhangi bir önlem alınmaması çevrede yaşayan vatandaşların tepkisine neden oluyor. Mahalleli ise yetkililerden yol için önlemlerin alınmasını istiyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER