Fırat Mahallesi Cami'si Hayırseverlerin Yardımını Bekliyor

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde hayırsever vatandaşların bağışları ile yapılan camii bir türlü tamamlanamadı.

Fırat Mahallesi Cami'si Hayırseverlerin Yardımını Bekliyor
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Fırat Mahallesinde hayırsever vatandaşların bağışları ile yapılan Fırat Mahallesi Camisi bir türlü tamamlanamadı.
      1400 m2 alan üzerinde olan ve 850 m2 kapalı alana sahip camide 5000 kişi aynı anda ibadet yapabilecek. Fırat Mahallesi Cami'si hayırseverlerin yapacağı bağışlarla bitecek. 4 yıldır inşaatı devam eden ve şuana kadar 2 Milyon TL bağış toplandığını belirten "Fırat Mahallesi Camii Yapım Derneği Başkanı Cuma Gelener yaptığı açıklamada; "İlçemize ve Fırat Mahallesine yakışacak olan camimizin 4 yıl önce yapımına başladık.Bugün gelinen nokta, caminin dış kaba işlemleri kubbeleri yapıldı. Cami bittiği zaman, Kız Kuran Kursu, Taziye Evi, Cenaze yıkama ve morg gibi vatandaşların kullanabileceği alanlar olacak. Şuana kadar sadece Siverek değil, Siverek dışında da bulunan hayır sever vatandaşlar destek verdi. Geldiğimiz noktada Cami inşaatına devam edebilmek için duyarlı hayırsever vatandaşlarımızın bağışlarını bekliyoruz. Ben eminim ki duyarlı vatandaşların bağışı ve duaları ile camimizi bitirip ibadete açacağız" dedi.

     Gelener, Bağış Yapmak isteyen vatandaşların Ziraat Bankası'na bağış yapabileceklerini belirterek yapılan bağışların yerine ulaşacağını belirtti.  Öte yandan caminin henüz bitmemesine rağmen Cuma namazlarının ve çocuklara Kuran-ı Kerim dersleri verildiği gözlendi. 

Sizlerde Cami yapımında kullanması için bağışta bulunmak isterseniz;
Hesap NO: 56344864 - 5001
IBAN: 6656 3448 6450 01
Cuma Gelener (Fırat Mahallesi Cami Derneği Başkanı)

GSM: 0531 900 12 27


Abdullah Lale'nin Özel Haberi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER