Kadın Kültür Merkezinden Anlamlı Davranış

ay önce bayan kursiyer ve öğretmenler tarafından toplanan yaklaşık 350 kitap ve kırtasiye malzemesini kadın kültür merkezinde görevli...

Kadın Kültür Merkezinden Anlamlı Davranış
   Siverek 4. Nolu Kadın Kültür Merkezinde eğitim gören bayanlar ilçeye bağlı üç kuyu köy ilköğretim okuluna kitap ve kırtasiye malzemesi yardımında bulundu.     2 ay önce bayan kursiyer ve öğretmenler tarafından toplanan yaklaşık 350 kitap ve kırtasiye malzemesini kadın kültür merkezinde görevli personel tarafından Üçkuyu Köy ilköğretim okuluna teslim edildi.
      Konuyla ilgili 4. Nolu Kadın kültür merkezi sorumlusu Sabriye Kambalı yaptığı açıklamada şunları kaydetti."Merkezimizde bayan kursiyer ve öğretmenlerimiz tarafından kendi imkânlarıyla topladıkları kitap ve kırtasiye malzemelerini köy okulumuzu ziyaret ederek teslim ettik, amacımız köylerimizde eğitim gören öğrencilerimiz tatil günlerinde boş vakitlerini kitap okuyarak geçirmektir, yardımlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

     Kitapları teslim alan okul müdürü Mehmet Çiftel ve öğrenciler kendilerini ziyaret eden bayanlara teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE