Mavi’den çıkmamak adına 518 personel görev aldı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde normalleşme süreci tedbirleri kapsamında tüm kurumların katılımıyla 518 personel ilçe genelinde Korona virüs denetimi gerçekleştirdi.

Mavi’den çıkmamak adına 518 personel görev aldı

İlçe Kaymakamlığı Başkanlığında tüm kurumlarında içerisinde bulunduğu 518 personelin katıldığı denetimlerde vatandaşların yoğun zaman geçirdiği bölgelerde denetimler yaptı.

Görevli personeller vatandaşlara maske dağıtımı yaparak maske takmanın önemini hatırlatırken sosyal mesafe ve hijyen konularında bilgilendirdi.

Vatandaşların yoğun zaman geçirdiği Pazar alanlarında zabıta ekipleri ateş ölçümü ve maske dağıtımı yaparken, Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri ise araçlarda denetimlerini sıklaştırdı.

Vatandaşların rehavete kapılmaması adına denetimlerin üst seviyede devam edileceğini belirten yetkililer şu bilgilere yer verdi. ‘’İçişleri Bakanlığımızın 03.03.2021 tarih ve 3695 sayılı genelgesi doğrultusunda Emniyet Müdürlüğü, Siverek Belediyesi, İlçe Jandarma Komutanlığı, Sosyal Hizmet Merkezi, Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İlçe Tarım, Vergi dairesi, Mal Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü, İş-Kur Müdürlüğü, Orman İşletme Şefliği, Müftülük, STK ve Meslek Odalarından oluşan 518 personelimiz ilçemizin dört bir tarafında ‘Kontrollü Sosyal Hayat’ denetimleri gerçekleştirdi. Vatandaşlarımıza salgın tehlikesinin geçmediği, alınan tedbirlere riayet edilmesi ve normalleşme süreci tedbirleri hakkında uyarılarda bulunuldu’’ ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER