Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü‏

Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü‏...

Polis Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü‏

Polis Teşkilatının KuruluşYıldönümü‏


     Polis teşkilatının 170. Kuruluş yıl dönümüİlçemizde kutlandı. Program Atatürk heykeline çelenk konmasıyla başladı. Törensonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü lokalinde bir resepsiyon verildi. ResepsiyonaKaymakamımız Hamza ERKAL Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yeşil. Belediye BaşkanVekili Hamdi Hatipoğlu , daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.


      İlçe kaymakamımız Hamza ERKAL ilçeemniyet müdürü İbrahim Arpacı'nın ve emniyet mensuplarının  polis gününükutladı.


     ERKAL emniyet teşkilatının en önemligüvenlik gücü olduğunu belirterek ''Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini,temel hak ve hürriyetlerini korumayı, kendisine görev edinen Polisteşkilatımız, 170 yıl önce kurulduğu 10 Nisan 1845 tarihinden bu yana halkımızıncan ve mal güvenliğini sağlamak, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adaleteteslim etmek gibi önemli temel görevleri tüm ülkede olduğu gibi ilçemizde deüstün bir başarıyla yerine getirmektedir.


      Kuruluşunun 170. yılında, devlet vemilletimizin bekası uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet veminnetle yad ediyor, geride kalan dul ve yetimlerine, emekli ve gazilerimizeşükranlarımı sunuyorum." Dedi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER