Randevu Almadan Gitmeyin

Siverek Devlet Hastanesine randevusuz hasta alınmayacak.

Randevu Almadan Gitmeyin

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde normalleşme dönemine geçilmesiyle birlikte hasta kabul etmeye başlayan devlet hastanesi, randevusuz hasta alınmayacak.

Koronavirüs ile mücadelede normalleşme dönemine geçilmesi ile birlikte hastanelerdeki normalleşmenin nasıl olacağı da belli oldu.

Siverek Devlet Hastanesi sosyal medya hesaplarında yapılan açıklamada, uyulması gereken kurallar hatırlatıldı.

Normalleşme süreci kapsamında yapılması gerekenin anlatıldığı açıklamada, “Korona virüs salgınının normalleşme sürecinde Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Salgınla Mücadele Rehberi doğrultusunda hastanemizde poliklinik hizmetleri Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) üzerinden randevu alınarak yapılacak olup hastalarımızın korona virüs hastalığına yakalanmamaları için randevu aldıkları poliklinikte 15 dakika önceden bulunup kayıt yaptırması yeterli olacaktır.” denildi.

Şu anda poliklinik hizmetleri vermeye başlayan hastanelerde 15 Haziran’da kısıtlamalar biraz daha gevşetilecek, Temmuz ayının sonuna kadar ise önlemler kademeli olarak azaltılacak. Ancak salgının seyrine göre süreç yeniden planlanacak. Şu anda öngörülen önlemler, vatandaşın alışık olmadığı önlemler.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2020, 17:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER