Siverek Belediyesi okul bahçelerinde ağaçlandırma yapıyor!

Siverek Belediyesi eğitime destek çalışmaları kapsamında okul bahçelerinde çevre düzenleme ve peyzaj çalışması yapıyor.

Siverek Belediyesi okul bahçelerinde ağaçlandırma yapıyor!

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’ın talimatıyla eğitime destek çalışmalarını arttıran birimler, kent genelindeki okullara yönelik hizmet ağını genişletti.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bu kapsamda bir süre önce eğitime başlayan İşitme Engelli İlk ve Ortaokulunda çalışma başlattı.

Okul bahçesinde bir yandan çevre düzenlemesi yapan ekipler, öte yandan okulu ağaçlandırıyor.

Siverek Belediyesi’nin her alanda eğitime destek vermeyi sürdürdüğünü aktaran Park ve Bahçeler Müdürü Ali Bucak, Başkan Ayşe Çakmak’ın talimatı doğrultusunda çalışma yürüttüklerini söyledi.

Okulların ince dokunuşlarla güzelleştirildiğini dile getiren Bucak, “Kent genelinde okullarımızdan gelen talepleri imkanlarımız ölçüsünde karşılamaya çalışıyoruz. Park yeri ihtiyacından çevre düzenlemesine kadar birçok okulumuzda çalışma yaptık. Çocuklarımızın temiz ve iyi ortamda eğitim almaları için elimizden geleni yapıyoruz.” dedi.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a teşekkür eden okul müdür yardımcısı Turgay Avcı, “Okulumuzun bazı noksanlıklarının giderilmesi için Başkanımız Ayşe hanımla görüştük. Taleplerimizi olumlu karşıladı ve ekipler kısa sürede çalışmaya başladı. Şu anda bahçemize ağaçlar dikiliyor. Genel itibariyle baktığımızda okulumuzu güzelleştiriyorlar. Ayşe hanıma ve çalışan ekiplere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER