Siverek Belediyesinden Basın Açıklaması

İlçemizde cadde ve sokakların aydınlatılması, sokak lambalarının değişimi, trafo ihtiyacının giderilmesi ve elektrikle ilgili....

Siverek Belediyesinden Basın Açıklaması
İlçemizde cadde ve sokakların aydınlatılması, sokak lambalarının değişimi, trafo ihtiyacının giderilmesi ve elektrikle ilgili diğer çalışmalar tamamen TEDAŞ'ın görevidir.

       Belediyemizin görevi olmamasına rağmen, ilçemiz genelinde son yıllarda meydana gelen elektrik kesintilerinden dolayı mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetlerini gidermek için belediyemiz bu işe ciddi bir bütçe ayırarak kendi imkânları ile 21 mahallemizde 42 adet trafo kurmuştur.

      Ayrıca ilçemizde vatandaşlarımızın karanlıkta yürümemesi için yine imkânlarımız çerçevesinde 18 mahallemizin ana caddelerinde ve ara sokaklarında aydınlatma çalışmaları yapılmıştır.

     Trafo ve aydınlatma çalışmaları belediyemiz tarafından yapılmamış olsaydı ilçemizde elektrik anlamında mağduriyetinin ne boyutta olacağı hepimizce malumdur.

     Her koşulda, imkânlarımız çerçevesinde vatandaşlarımızın yanında olduğumuz gibi bundan sonrada olacağız.

    Buna rağmen trafo ihtiyacının giderilmesi, sokak aydınlatmaları, bakımı onarımı ve değişimlerinin TEDAŞ'ın asli görevi olduğu sorumluluğun TEDAŞ'ta olduğu vatandaşlarımızca bilinmelidir.

Haber: Belediye Basın Bürosu
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER