Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'a Ziyaretçi Yoğunluğu

Yeni göreve başlayan Siverek kaymakamı Hamza Erkal?a ziyaretçi yoğunluğu devam ediyor.

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'a Ziyaretçi Yoğunluğu

Belediye Başkan Vekili Mustafa Hivi Abikoğlu, ilçede bulunan Sivil Toplum kuruluşu temsilcileri meslek odaları başkanları yeni göreve başlayan ilçe kaymakamı Hamza Erkal'ı ziyaret ederek başarılar diledi.
Siverek'i İl yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL DER) Başkanı Muzaffer Bayram ile yönetim kurulu üyeleri ilçe kaymakamı ziyareti sırasında derneğin 25 Eylül?de 30 bin kişiyle yapmayı planladığı aynı anda kitap okuma rekoru çalışmalarına destek istedi.
 

    Kaymakam Erkal kaymakamlık olarak kitap okuma rekoruna destek vereceklerini, rekor denemesi çalışmalarıyla ilgili dernek yönetim kurulu üyelerine tesviyede bulundu.
 
    Başkan Muzaffer Bayram, daha sonra şu bilgilere yer verdi."Sivil Der Proje meclisi tarafından yürütülen ve 25 Eylül'de 30.000 kişiyle gerçekleştirilmesi düşünülen Guinness Dünya Rekorlar Kitabı Siverek Dünya toplu kitap okuma rekoru girişimi kapsamında oluşturulan bir heyetle yeni kaymakamımız Hamza Erkal ziyaret edildi. Ziyaret Siverekli akademisyenler, yazarlar, sanatçılar, STK temsilcileri ve eğitimcilerden oluşan 56 kişilik proje meclisini temsilen 5 kişilik bir heyetle gerçekleştirildi. Yeni kaymakamıza başarılar ve hayırlı olsun temennilerinden bulunulduğu görüşmede, 25 Eylül'de gerçekleşecek etkinlik için hazırlanan dosya sunuldu. Yapılan görüşmede Siverek Kaymakamı Hamza Erkal projeyi desteklediğini, ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler. Ayrıca öğrencilerin katılımıyla kırılabilecek bu girişim için öğrencilerin alana yerleştirilmelerinin iyi planlanmasının gerektiğinin, sürenin uzaması durumunda oluşan kalabalığın bir arada tutulmasının zor olacağının ve mümkünse küçük bir grupla giriş ve yer alma süresinin hesaplanabilmesi için bir prova yapılmasını tavsiyelerinde bulundu.


Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER