Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'ın Ziyaretleri

İlçe Kaymakamı Erkal, "Siverek sivil inisiyatifinin çalışmalarına destek vereceğiz"

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal'ın Ziyaretleri
Siverek ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan sivil toplu inisiyatifi ekibini kabul ederek bir süre görüştü.

      Sivil toplum inisiyatifi çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten İlçe Kaymakamı Hamza Erkal görüşmenin ardından yaptığı açıklamada şunları kaydetti. "Sivil inisiyatif ekibi ilçemizde bulunan 75 yıl yatlı bölge ilköğretim okulunu Harran üniversitesi Meslek Yüksek okuluna tahsis edilmesi amacıyla bir çalışma yürütüyor, bu konuda çalışmalarına destek veriyoruz Meslek Yüksek Okulumuz yeniden bir talep yazısı yazarsa ilgili mercilere gönderip kendilerine yardımcı olmaya çalışacağız" dedi. 

      Sivil inisiyatif  sözcüsü Siverek'i İl yapma ve Kalkındırma Dernek Başkanı Muzaffer Bayram," ilçe kaymakamımızdan tam destek aldık, görüşmemiz çok olumlu geçti kendisine teşekkür ediyorum" dedi.
       İlçe kaymakamı Hamza Erkal İlçe Kaymakamlığı tarafından Halit Gülpınar ilk ve orta okuluna kurulan modern laboratuvarı gezerek inceleme yaptı okul müdürü Ramazan Tüysüz?den okulun sorunlarıyla ilgili bilgi aldı. 


Haber Merkezi
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER