Siverek Köylere Hizmet Götürme Birliği olağan toplantısı yapıldı

Siverek Kaymakamlığı Köylere Hizmet Birliği olağan toplantısı Kaymakam Hamza Erkal Başkanlığında toplandı.

Siverek Köylere Hizmet Götürme Birliği olağan toplantısı yapıldı
İlçenin Endüstri Meslek Lisesi konferans salonunda düzenlenen toplantıya köyler hizmet götürme birliği üyeleri ile çok sayıda köy muhtarı katıldı.

Toplantı saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Toplantının açılış konuşması yapan kaymakam Hamza Erkan,  "meclis gündeminde bulunan Büyükşehir yasası onaylanırsa köylerimiz mahalle olacak dolayısıyla bu son köylere hizmet götürme birliği toplantısı olabilir toplantıya katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür erdim"dedi.

Yapılan toplantıda 2012 yılı bütçeler arası aktarım ve ek bütçe görüşmesi, 2013 yılı bütçe görüşmeleri,2013 yılı yatırım programı birlik üyesi encümenlere yetki verilmesi konuları görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantının ardında dilek ve temenniler bölümünde köy muhtarları köylerinde bulunan eğitim, yol su elektrik sorunlarını dile getirdi.

İlçe kaymakamı Erkal Köylerde görev yapan muhtarların kamu mallarının sahip çıkması konusunda daha duyarlı davranmalarını özellikle yapılan köy yollarının korunmasını istedi.

Haber: Lütfü Yalgı
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER