Siverek'te 315 Kilogram Eroin Ele Geçirildi

Siverek'te 315 Kilogram Eroin Ele Geçirildi

Siverek'te 315 Kilogram Eroin Ele Geçirildi
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen başarılı operasyonlar ele geçirilen 315 kg Eroin Maddesi Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'nın da katılımıyla basına ve kamuoyuna duyuruldu. 


        Piyasa değeri yaklaşık 13 milyon TL'yi bulan 315 kg Eroin, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Siverek ilçesinde yol kontrolü sırasında ele geçirdi. Van ilinden Adana iline giden bir araçta yapılan aramada ele geçirilen uyuşturucu madde ile birlikte bir kişi tutuklandı. Ele geçirilen uyuşturucu maddenin basına duyurulması sırasında konuyla ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, başarılı operasyonu gerçekleştiren emniyet teşkilatına teşekkür ederek: "Amacımız, arkadaşlarımızla birlikte halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak ve suç ve suç örgütlerine her hangi bir açık kapı bırakmamaktır. Bunun için de çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz. İl Emniyet Müdürlüğümüz ekipleri bu konuda üzerlerine düşeni fazlasıyla yapıyorlar. Başta sayın emniyet müdürümüz olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi. 


İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu ise: "Türkiye'deki uyuşturucu madde sevkiyatı noktasında terör örgütlerinin çok ciddi bir aksiyonları olduğunu biliyoruz. Son ele geçirdiğimiz maddenin terör örgütleriyle ilişkisi olup olmadığı noktasında çalışmalarımız sürüyor. Terörle olduğu kadar uyuşturucuyla da mücadelemiz amansız bir şekilde devam edecek" dedi. 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER