Sivil-Der Yönetiminden, Polislere İlginç Süpriz

‘Silahlı kavga’ ihbarına 2 dakika 43 saniyede geldiler pasta ve konfetilerle karşılandılar

Sivil-Der Yönetiminden, Polislere İlginç Süpriz

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176. Yılı ve Polis Haftası nedeniyle silahlı kavga ihbarı üzerine olay yerine gelen polislerin günleri kutlanarak pasta kesildi.


Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği (SİVİL-DER) tarafından 155 ihbar hattına ‘Silahlı kavga’ ihbarı yapan dernek yetkilileri Kızılay iş hanında bulunan dernek binasında polislere hazırladıkları sürprizle karşıladı.
Polis ekipleri silahlı kavga ihbarı sonrası 2 dakika 43 saniye içerisinde olay yerine gelerek gerçek sandığı ihbarda pasta ve konfetilerle karşılandı.


Polis ekipleri, Emniyet Genel Müdürlüğü logolu pastayı keserek düzenlenen etkinlik için dernek yönetimine teşekkür etti. Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Dernek Başkanı Ayhan Ekinci, Polis Teşkilatının 176. Yılı ve Polis Haftası nedeniyle gecesini gündüzüne katan polislere böyle bir sürpriz yaptıklarını belirtti.


Başkan Ekinci, ‘’İnsanlarımızın huzur ve güvenliği için her zaman öncü kuvvet olan polisimize bir nebzede olsa moral vermek ve yanlarında olduğumuzu belirtmek amacıyla dernek yetkileriyle kimsenin haberi olmadan ‘Silahlı Kavga’ ihbarında bulunduk. Polislerimizde özverili ve dikkatli bir şekilde olay yerine geldi, aslında kavga değil de onları bu şekilde sürprizle karşılamak istedik, Tüm polislerimizin haftasını kutluyorum.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER