Sivil Der'den Rekor Girişimini Destekleyen Kurumlara Teşekkür

Siverek?i il yapma derneğinden haydi bir dünya rekoru kıralım etkinliğine katılım sağlayan kurumlara ve okullara teşekkür belgesi verildi.

Sivil Der'den Rekor Girişimini Destekleyen Kurumlara Teşekkür
    Siverek'i vilayet yapma ve kalkındırma Derneği (Sivil-Der) "Haydi Bir Dünya Rekoru Kıralım" projesi kapsamında 25 Eylül tarihinde 30 bin 231 kişiyle gerçekleştirilen toplu şiir okuma rekoruna destek veren kurumlara, okullara ve iş adamlarına teşekkür belgesi verildi. Özel bir düğün salonunda gerçekleştirilen törende projeye destek verenlere teşekkür belgesi ve Guinness rekor belgesi armağan edildi.

    Yapılan etkinliğe Belediye Başkan Yardımcısı Murat Eyliyen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Lütfü Balkır, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Hasan Baydilli, daire amirleri okul müdürleri katıldı.
      Sivil-Der Başkanı Muzaffer Bayram törende yaptığı konuşmada ''rekor girişiminde her görüşten insanın bir amaç uğruna toplandığını belirterek, Siverekliler olarak dünya rekorlar kitabına adımızı yazdırmanın sevincini yaşıyoruz, bu etkiliklerde destek sağlayan tüm Sivereklilere minnettarız'' dedi. 



Haber: Lütfü Yalgı 
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER