STK'lar Yapılmayan Kavşak Nedeniyle Tepkili

Siverek'te yıllardır kentin çeşitli sorunları için mücadele veren Siverek İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanlığı ilçede bu yıl faaliyete geçen..

STK'lar Yapılmayan Kavşak Nedeniyle Tepkili
    Siverek'te yıllardır kentin çeşitli sorunları için mücadele veren Siverek  İl Yapma ve Kalkındırma Derneği Başkanlığı ilçede bu yıl faaliyete geçen 200 yataklı devlet hastanesi yolunda kavşak bulunmadığı için sık sık kazaların meydana geldiğine dikkat çeken dernek başkanı Muzaffer Bayram yazılı bir açıklamada bulunarak devlet hastanesine yapılacak olan kavşağın biran önce yapılmasının talep etti.

     Bayram açıklamasında şunları kaydetti. "Hastanenin açılışından önce burada kavşak yapılmazsa kazaların yaşanıp can ve mal kaybına yol açacağının belirtmiştik. Uyarılarımıza rağmen bu güne kadar hastane yoluna bir kavşak yapılmadı, yapılan ışıklandırma çalışması yaşanan kazalarda bir azalma görülse de yolun tam güvenli olabilmesi için kavşak şart.

      Kara yolları bölge müdürlüğü kavşak yapılacak alanda inceleme yapıp kavşak çalışmalarına başlayacaklarını bildirmelerine rağmen bu güne kadar bir çalışma yapılmadı kazaların tamamen önlenmesi için hastane yoluna kavşak yapma çalışmalarının bir an önce başlamasını yetkililerden talep ediyoruz" dedi. 


Haber: Abdullah LALE
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER