AK Parti Milletvekili Adayı Dusak’a Teveccüh Büyük

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahim Dusak, vatandaşlarla bir araya gelerek gönüllere dokunmaya devam ediyor.

AK Parti Milletvekili Adayı Dusak’a Teveccüh Büyük

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahim Dusak, vatandaşlarla bir araya gelerek gönüllere dokunmaya devam ediyor. Kendisine gösterilen yoğun teveccühten ötürü vatandaşlara teşekkür eden Dusak, “Şanlıurfa’yı daha ileriyi taşımak için elimizden gelen tüm özveriyi sergileyeceğiz” dedi.

Seçim çalışmalarının başlaması ile birlikte sabahın erken saatlerinde çalışmalarına başlayan Abdurrahim Dusak’ın ilk durağı Siverek oldu. Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak ile birlikte Siverek Belediye Spor Kulübünü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Ahmet Karavar'dan sezon hakkında bilgi alan Dusak, sporculara her zaman yanlarında olacaklarının sözünü verdi.

Ardından Siverek’te faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarını da ziyaret eden Dusak, faaliyetleri hakkında bilgi alırken, Sivereklilerin taleplerini gerçekleştirmek için büyük bir özveri ile çalışacaklarının altını çizdi. Buradan Hilvan ilçesine geçen Dusak, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık Hilvan ilçesindeki esnafı ziyaret etti. Vatandaşların sıcak karşılamasından dolayı teşekkür eden Dusak, 14 Mayıs Genel Seçimleri için destek istedi.

AK Parti Hilvan İlçe Başkanlığında kendisini bekleyen partililer ile de bir araya gelen Dusak, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Çıdık ile birlikte Hilvan kırsal mahallerindeki kanaat önderlerini ziyaret etti. 14 Mayıs Genel seçimini anlatan Dusak, “Şanlıurfa’mız için gereken tüm çalışmaları yapacağız. Son yirmi yılda yapılanlar ortada geleceğimizi nasıl şekillendireceğimizi çocuklarımıza nasıl yarınlar bırakacağımıza sizler karar vereceksiniz. Sizleri 14 Mayısta sizleri Recep Tayyip Erdoğan’ın etrafında toparlanmaya davet ediyorum” dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER