Beyazgül'den flaş açıklamalar! "İstifa ederim"

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, oğlunun özel hastane açtığı iddialarını yalanlayarak, “Bunu ispatlasınlar görevimden istifa ederim” dedi.

Beyazgül'den flaş açıklamalar! "İstifa ederim"

Haliliye İlçesine bağlı Açıksu Caddesi’nde yolun ortasında bulunan kıraathanenin kamulaştırılmasının ardından bu mekanın sahibi olan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Savacak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül hakkında bazı iddialar ortaya attı. Savacak, Beyazgül’ün oğlunun İstanbul’da özel hastane açtığını iddia etti. Başkan Beyazgül, bugün düzenlediği basın toplantısında,kamuoyunda çok konuşulan bu iddiayı yalanlayarak, “Bunu ispatlasınlar görevimden istifa ederim” dedi.

BEYAZGÜL: İFTİRA ATANLAR İSPAT ETSİNLER

Beyazgül yaptığı açıklama da, “Belediyemiz olarak kendi ihtiyacımız olan işleri kendimiz olarak yapıyoruz ama dünden beri bir algı oluşturuluyor. Uzun süredir de sıkıntısını çektiğim bir konu. Bunun içinde bir basın toplantısı yapıp sizlerle buluşmak istedim. Kimin bireysel çıkarına dokunduysam, kimin rantına dokunduysam aileme, çocuklarıma, şahsıma iftira atmaya kalkıyor. Yazık ya! Konu nedir? Açıksu caddesinde yol açıyoruz. Yol üzerinde yeşil alan üzerinde bir kıraathane var. Bu kıraathane hakkı ödenerek kamulaştırıldı. Bitti. Başka ne var? Efendim iki yakınımı işe alacaksın. Olur mu? Turizm yolunu açıyorum. Kızılay Meydanı’n ön kısmını yıkıyoruz. Belediyeye ihtiyaç olduğunda işe alınır. Çocuğuma iftira atıyorlar, aileme iftira atıyorlar. Milletin malını kimseye veremem. Kendisini halkçı sanan halktan gören ulusal medyanın bazı temsilcileri bir telefondan imtina ederken, bir taraftan iftira atıyorlar. Siz halktan taraf mısınız yoksa ranttan tarafımsınız. Öte taraftan bir kişi Ankara’da siyaset yapacaksın. Halkı tanımıyor. Milleti tanımıyor. Milletin çıkarlarını tanımıyor. Açıksu Caddesi açıldı, güzel olmadı mı? O yol nasıl tıkanıyordu” dedi.

BEYAZGÜL: DİK DURMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Halkla birlikte olmaya devam edeceklerini vurgulayan Beyazgül, “Halkımız için her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Güzellikler yapmaya devam edeceğiz. İftira atarak yolumuzu kesmek istiyorlar. Oğluma iftira atıyorlar. Niye oğluma iftira atıyorlar. Her gün savcılıktan iftiralarla ilgili belge geliyor. Şahıslara diyorum, söylediklerinizi ispatlayın. İftira atmıyorsanız gidin ispat edin o zaman. Bana aileme iftara atmalarını bıraksınlar. Benim de ailemin de vicdanı var. Siz benim yakınlarımdan ne istiyorsunuz. Benim iki çocuğum avukat, birisi de muhasebe imtihanlarına hazırlanıyor. Ne istiyorsunuz ailemden. Dik duracağız, devam edeceğiz. Hizmetlerimize devam edeceğiz. Yılmayacağız. Yolumuza devam edeceğiz. Ben bu milletin malını yedirmiyorum. Tasarruf sağlıyorum. Bana iftira atanlar şunu bilsin ki benim yolum doğrudur. İftiraların bir zeresi doğruysa ben istifamı verip çıkarım. İftira atanlar ispat etsinler. Vicdan sahibi insanların yapmayacağı şeyler bunlar. Yazıklar olsun iki tane fake hesabı aç başkanın aleyhine yaz. Menfaatlalarını benden alamamışlar. Beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Hepimiz birlikte bu algıların üzerinde duracağız” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zaza
Zaza - 3 yıl Önce

Akrabasını Belediye ye doldurduğunu herkes biliyor.En sonda kızkardeşinin kızını Belediye ye aldın.

SIRADAKİ HABER