VAMPİRLERE YEM OLMAYIN

Görüyorum ki Vampirlerin kayıp ettiği kaleleri tekrar geri almak ve hükümetin başladığı bu süreci engellemek için 1980 öncesi ve 1980 sonrasında ki bayatlaşmış senaryolar sahneye koymaya başladılar.? Bu senaryoların yararı; vampirlerin dışında kimseye olmaz, bunu öğrencilerimizin bilmeleri lazımdır. Bu gün tüm sıkıntılar, tüm sorunlar hepside bu senaryoların sonuçlarıdır. Bu süreç başarılı bir şekilde sonuçlanırsa, Tüm halkımız bir bayram sevinci yaşayacaktır. Çünkü dağlara paralarımız yaktırmayacaktır. Onun yerine yeni istihdam alanları açılacaktır. Eğitim, tarım ve sanayi sektörlerinden ciddi gelişmeler olacaktır. Güney ve Doğu bölgesinde işsizlik bitime yakın bir rakama gelecektir. Bu yüzden bu süreci baltalamaya çalışanlara destek olmak bu millete yapılacak en büyük ihanettir.

    Öğrencilerimizin yapacağı şey; kendi alanlarında başarılı olup kendilerine, ailelerine ve topluma faydalı olması gerekirken, ancak oyunlara gelerek hem kendisini hem de toplumu vampirlerin gayelerine ulaşması için bu hareketleriyle köprü yapmaya çalışmaktadırlar. Bu da bu topluma yapılacak en büyük ihanettir. Ayak oyunları yaparak artık Türkiye de ki gelişmeyi kimse engellenmeyecektir.

     Dicle Üniversitesinde bu olayların çıkarılması tesadüf değildir. En hassas bölgeyi seçmişlerdir. Burada ırkçılığı ön plana alarak bu kavganın devam etmesini sağlayarak, hükümeti yıpratıp, bu sürecin başarısız olmasını hedeflemişlerdir. Burada öğrencilerimizin hassas noktalarına dokunarak, onların akıl dışı hareket etmesini sağlamışlardır. Öğrencilerimiz bu davranışlarıyla hem dine hem de bulunduğu yöre halkına da en büyük zararı vermektedirler. Dün öğrencileri kullanarak darbeye zemin hazırlayanlarla bu gün yine kendi amaçlarını gerçekleştirmek için öğrencileri kullanan anlayış aynıdır.

      Öğrenciler; bence vampirler için bu tarihi süreci baltalanacak ve ya yavaşlatacak davranışlardan kaçınmaları lazımdır. Çünkü bu toplumun kurtuluşu, kardeşlik köprüsünden geçer. Bu köprüyü yıkarak tekrar bu milleti yedi dövüle muhtaç edecek davranış ve anlayışta olmak ya beyninizi başkasının emrine vermişisiniz ya da akıl dışı duygularla hareket etmişlerdir. Ben öğrencilerimizin bu davranışlarının mantıki bir açıklamasının olacağını düşünmüyorum.

B     aba sevgisinde mahrum kalmak ne kadar acı olduğunu babası ölenler çok iyi bilirler. Yâ da evladı öldürülen Anne ve Babanın acısını o acıyı çekenler bilir. Çekmeyenler ise başkasının kanıyla efelik yapmaya devam etmektedirler. Bence bu oyunların bozulma zamanı gelmiş ve geçiyor. Bu millete sunulan bu tarihi fırsatın toplumun lehine çevirmek için sizinde bu tarihi süreçte tuzunuz olsun
 

     Eğer geçmişimizden ders almazsanız kokarım ki tarih tekerrür edecektir. Oda; dün olduğu gibi biri sağdan biri soldan astık, benzeri bir olayla karşı karşıya kalırsınız. Ayrıca Milletin istikbali değil de milleti de bataklığa süren olursunuz. Bu başkasına kölelikten başka bir şey değildir.

YORUM EKLE