Bir Beklerken Üçüzleri Oldu

Üçüz bebek sahibi olan aile mama alacak parayı bulamıyor

Bir Beklerken Üçüzleri Oldu

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde yaşayan Alptekin çifti birbebek beklerken üçüzlerinin dünyaya gelmesiyle birlikte hem sevinç hemşaşkınlık yaşadılar.

    İlçenin GülabibeyMahallesinde yaşayan Ahmet (40) ile Mevlide(30) Alptekin'in daha önce  üçerkek  çocukları bulunuyordu. AnneMevlide bir kız çocuğunun olmasını istiyordu.40 Gün önce kız çocuğunun dünyayagelmesini beklerken üçüz erkek çocuk dünyaya getirdi.

    Normal doğumladünyaya  gelen  üçüz erkek çocukları önce aileyi  sevindirdi ancak ailenin maddi  durumu üçüzlerin  bakımına yetmeyince  aile  kara  kara düşünmeye  başladı.

     Eşinin ilçede birberber dükkanında  çalıştığını  belirten 6 çocuk annesi Mevlide Alptekin yaptığı açıklamada   şunlarıkaydetti"  üçüzlerin mama ve bezihtiyacını  karşılayamıyorum  kiracıyım daha önce üç çocuğum  vardı  onların bakımını  zorkarşılarken  üçüzler dünyaya  geldi, tek başıma  bakamıyorum  başta Başbakanımız vehayırseverlerden  mama ve bez  desteği bekliyoruz"dedi.

     40 gün önce dünyaya gelen üçüzlere Baver,Rüzgâr ve Barış ismi verildi. Aile yetkililerden gelecek yardım haberini  bekliyor.

Haber: Mehmet SEZGİN

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 11:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER