Eğitimci Yazar Vakkasoğlu'ndan Konferans

"Hayalini Kuruyoruz Gençlerle Yürüyoruz" SODES Projesi ile 12 Nisan 2014 Cumartesi Günü Saat 20.00'de

Eğitimci Yazar Vakkasoğlu'ndan Konferans
    "Hayalini Kuruyoruz Gençlerle Yürüyoruz" SODES Projesi ile 12 Nisan 2014 Cumartesi Günü Saat 20.00'de, Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezinde, Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu "Hz. Muhammed (SAV) ve Aile Hayatı konulu konferans" verecek.

      Siverek İlim ve Kültür Derneği tarafından organize edilecek Konferansa konuşmacı olarak Eğitimci Yazar Vehbi Vakkasoğlu katılacak.
       Konu ile ilgili Dernek yetkililerinin yaptığı açıklamada "Öğretmenin Not Defteri adlı kitapları ile gönüllere taht kuran yazarımız Vehbi Vakkasoğlu;  Hayatın manası, muhtevası ve özü sevgidir gerçeğini yaşayarak yaydı ve kitaplarıyla gönüllere yerleştirdi. Sadece "Bir Destandır Çanakkale" başlığıyla yurt içi ve yurt dışında verdiği konferanslar 1500'ü buldu. "Ailede Sevgi İletişimi" konusunu da binlerce defa değişik açılardan topluma yansıttı. Ona göre, eğitim hizmetlerinden emekli olmak imkânsızdır, zira "Hocanın rahmetlisi olur, emeklisi olamaz" bu sebeple, bütün yeryüzünü bir okul haline getirmeye, seminer ve konferanslar halkasını genişletmeye çalışıyor.
"Gidemediğin yer ne kadar senin değilse, giremediğin gönül de o kadar senin değildir",der... Gençleri çok sever. Gençlerle gönül saflarını sık tutmanın, geleceğimizin garantisi olduğuna inanır" 


Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER