30 Ağustos Zafer Bayramı Siverek'te Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı Siverek'te Kutlandı...

30 Ağustos Zafer Bayramı Siverek'te  Kutlandı

    30 Ağustos Zafer Bayramının 92. yıl dönümü kutlamaları Tüm Yurttaolduğu gibi Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde de hazırlanan çeşitli etkinliklerlekutlandı.


           İlçenin Hürriyet CaddesiCumhuriyet alanındaki çelenk bırakma törenine Şanlıurfa Vali Yardımcısı AylinKırcı Durman, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Siverek 107 Topçu AlayKomutanı Topçu Kurmay Albay Abdullah Özkantar, Siyasi partiler, STKtemsilcileri, Şehit Gazi Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri katıldı.


           Atatürk anıtına Sabahsaat 09.00'da çelenk konulması ardından saygı duruşu ve istiklal Marşı okundu,çelenk töreninin ardından, Siverek İlçe Kütüphanesinde protokol 30 AğustosZafer Bayramı tebriklerini kabul etti. Program, tebrik törenin ardından ilçeninAdnan Menderes Bulvarında törenle devam etti.


           Törende protokol üyeleriAsker birliği ve vatandaşların zafer bayramını kutladı, saygı duruşu veistiklal marşının ardından Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı TopçuYüzbaşı Zekeriya Tosun yaptı, konuşmanın ardından askeri geçit törenidüzenlendi.


           30 ağustos zafer bayramıkutlamaları kapsamında protokol üyeleri Adnan menderes bulvarından Hürriyetcaddesine kadar yürüyerek halkın bayramını kutladıktan sonra program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER