Eğitim-Bir-Sen'de Aslanparçası Güven Tazeledi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilciliği yönetim ve delege seçimi yapıldı. İki liste ile gerçekleştirilen seçimde Başkan Fikret Aslanparçası güven tazeledi.

Eğitim-Bir-Sen'de Aslanparçası Güven Tazeledi
Eğitim-Bir-Sen'deŞanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Eğitim Bir-Sen İlçe Temsilciliği yönetim ve delege seçimi yapıldı. İki liste ile gerçekleştirilen seçimde Başkan Fikret Aslanparçası güven tazeledi.

      İlçenin Hurriyet Caddesinde bulunan Karacadağ Anadolu Kız Teknik Lisesinde yapılan seçimde 478 üye oy kullandı. Seçime iki liste olarak girilmesi Eğitim Bir-Sen üyeleri tarafından yoğun bir katılım sağlandığı görüldü.
     Yapılan seçim sonucunda Fikret Aslanparçası 338 üyenin oyunu alarak güven tazeledi.

      Seçimin sonucunu değerlendiren Eğitim -Bir-Sen İlçe Temsilcisi Fikret Aslanparçası, Siverek Eğitim Bir-Sen'in yapmış olduğu Yönetim Kurulu ve delege seçiminin adeta bir demokrasi şölenine dönüştüğünü belirterek, "Bu ortamın sağlanmasında emeği geçen başta seçimde görevli divan kurulumuza, sandık kurullarımıza, bizlerden desteğini esirgemeyip yoğun hava muhalefetine rağmen seçime yoğun katılım sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bugün burada yapılan seçimde tek listenin olmaması ve kurucu başkanımız Mehmet Hacı Lale'nin bize yaşattığı bu heyecandan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum. Bu katkılarla bizlerde, bizden sonraki nesillere gücünü üyelerinden alan sendikacılık anlayışını sürdüreceğiz. Siverek büyük bir yer ve üye sayımızda gün geçtikçe artıyor buna paralel eksiklikler elbet olacak ancak bizim üzerimize düşen sorumlulukların bilincinde hareket edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın'' dedi.

      Eğitim-Bir-Sen'in kurucu başkanı ve 1999 - 2008 yılları arasında Başkanlık yapan Mehmet Hacı Lale ise seçim sonrası yaptığı açıklamada ''Eğitim-Bir-Sen köklü bir camia, bugün bu camia'ya yakışır bir şekilde yapılan seçimin sonuçlarını hep beraber gördük. Bazı yanlış algıya kapılan arkadaşlar oldu bu süreçte, bunu farklı yorumlamamak gerekir. Bu sebeple ben bizleri destekleyen veya desteklemeyen tüm üyelerimize, divan kuruluna seçilen yeni yönetim kurulu arkadaşlarımıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum'' dedi.

Ayrıca seçime Şanlıurfa İl Memur-Sen Başkanı ve Eğitim-Bir-Sen Başkanı İbrahim coşkun ve yöneticiler katıldı. Seçim sonrası her iki listede yarışan adaylar, özel bir lokantada düzenlenen yemeğe katıldı.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER