Fotoğraf Sanatçıları Derneği İlk Dergisini Çıkardı

Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) tarafından, Fotoğraf ve Kültür Sanat dergisinin ilk sayısı yayınlandı.

Fotoğraf Sanatçıları Derneği İlk Dergisini Çıkardı
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) tarafından Ocak ayının son haftasında yayınlanan Fotoğraf ve Kültür Sanat Dergisi SİVSAD ilk sayısı ile okuyucu ile buluştu.


Aylık olarak e-dergi halinde www.sivsad.com adresinde yayınlayacağını belirten Dernek Başkanı Ferit Akçalı şunları kaydetti. "Siverek'te ilk olarak Fotoğraf Sanatçıları Derneğini kurduk, Derneğimiz Siverekliler tarafından sevildi ve sahiplenildi. Bizlerde bu sonuçları gördüğümüz için daha iyisini yapmak Siverek'in güzelliklerini en iyi şekilde fotoğraflamak ve yaymak için çalışıyoruz. Siverek'in güzelliklerini fotoğraflardan oluşan bir dergi halinde okuyucu ile buluşturmak adına böyle bir çalışma yapma gereği duyduk. Bu ay Fırat'ın Takoran (Baki) bölgesinin ağırlık verdiğimiz dergimizde hem fotoğraf çekmeye meraklı okuyucularımız için temel fotoğraf teknikleri, fotoğraf tarihi ve bir birinden değerli fotoğrafçıları aylık olarak okuyucularımızla buluşturmayı hedefliyoruz. Fotoğraf severlerin de fotoğraflarının yer alacağı dergimize fotoğraf göndermek isteyen okurlarımız www.sivsad.com üzerinden bizlerle iletişime geçerek fotoğraflarını gönderebilirler" dedi.


Akçalı saha sonra derginin yayına hazırlık sürecinde emeği geçenlere teşekkür ederek şunları kaydetti. " Dergimizin ilk sayısında emeği geçen başta yönetim kurulu üyelerimiz, yayın kurulumuz, yazıları ile bizlere destek olan yazarlarımıza ve son olarak bizlere Dergimizin yayın hayatına başlamasında maddi ve manevi destek sunan Siverek Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz ve yönetimine sizler aracılığıyla teşekkürü bir borç bilirim'' dedi.
Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, 14:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER