Cinnet geçiren adam av tüfeğiyle dehşet saçtı.

Edinilen bilgilere Halim Çakırtaş’ın imam nikahlı eşi bir süre önce ailevi sorunlardan dolayı evden ayrılarak Bürüncek kırsal mahallesindeki baba evine yerleşti.

Cinnet geçiren adam av tüfeğiyle dehşet saçtı.

Edinilen bilgilere Halim Çakırtaş’ın imam nikahlı eşi olduğu öne sürülen ve  bir süre önce ailevi sorunlardan dolayı evden ayrılarak Bürüncek kırsal mahallesindeki baba evine yerleşti. Yaklaşık 6 aydır babasının evinde yaşayan imam nikâhlı eşinin tekrardan eve dönmesi için kayınbabasının bulunduğu eve giden damat Çakırtaş, aile bireyleriyle bir süre konuştu, konuşmanın tartışmaya dönüşmesiyle birlikte damat yanında bulundurduğu pompalı tüfekle imam Nikâhlı eşi Aynur Arslan, Kayınbabası Hacı Arslan (60), Kayınbabanın Adana’dan misafir olarak gelen torunu Fatih Altuntaş’ı (5) yaraladı.

Mahalle sakinlerinin Ambulansa haber vermesiyle olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen imam nikâhlı eş Aynur Arslan ve Kayınbaba Hacı Arslan (60) hayatını kaybettiği belirtilirken torun Fatih Altuntaş (5) ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Hastanede tedavi altına alınan torun Fatih Altuntaş’ın hayati tehlikesinin devam ettiği belirtilirken imam nikâhlı eşi Aynur Arslan ve Kayınbaba Hacı Arslan otopsilerin yapılması için Adli tıp kurumuna gönderildi.

Olayın yaşandığı yerde aileler arasında herhangi bir olayın yaşanmaması için jandarma kırsal mahallede, polis ekipleri ise hastanede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Olayın ardından Damat Halim Çakırtaş kayıplara karışırken Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2020, 17:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER