Fırat Gezginler Kulübü Üyeleri Sokak Hayvanlarını unutmadı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Fırat Gezginler Kulübü tarafından, sokağa çıkma kısıtlamasının yaşandığı günlerde izin alarak sokak hayvanlarını beslediler.

Fırat Gezginler Kulübü Üyeleri Sokak Hayvanlarını unutmadı

Corona virüs nedeni ile hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeni ile aç kalan sokak hayvanları için harekete geçen Fırat Gezginler Kulübü üyesi bir grup sokak hayvanlarını besledi. İzin alarak Siverek'te bulunan sokak hayvanlarının yaşadıkları bölgeye mama ve ekmek bırakan grup sokak hayvanlarının aç kalmaması için Sivereklilere birde çağrıda bulunarak herkesin evinin önüne bir kap içinde ekmek ve su bırakmalarını tavsiye etti.

Fırat Gezginler kulübü Başkanı Ferit Akçalı yaptığı açıklamada "Doğa severler olarak, hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasında aç kalan can dostları sokak hayvanlarını besledik. Kısıtlamanın başlandığı her hafta sonu arkadaşlarımızla birlikte sokak sokak, cadde cadde dolaşıp sokak hayvanlarını beslemeye çalışıyoruz. Bu manada bize katkı sağlayan Belediye Başkanlığına da teşekkür ediyoruz. Herkesi, sokaklardaki can dostlarımıza sahip çıkmaya davet ediyoruz, onlar da bizim gibi bir candır" dedi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Zaza
Zaza - 4 yıl Önce

Safi Rüzğar...

SIRADAKİ HABER