Genç Kanaat önderi Belediye Başkan yardımcısı Hasan İzol’dan anlamlı STK ziyaretleri

İzol kentin barışı ve kalkınması ancak kentin birliğiyle mümkün olur

Genç Kanaat önderi Belediye Başkan yardımcısı Hasan İzol’dan anlamlı STK ziyaretleri

İzol kentin barışı ve kalkınması ancak kentin birliğiyle mümkün olur

Siverek’te yaşayan genç kanaat önderi Eczacı aynı zamanda Siverek Belediye Başkan Yardımcılığı görevini sürdüren Hasan İzol ilçede bulunan Sivil toplum kuruluşu başkanlarını makamında ziyaret ederek kentin sorunların ve çözüm yollarını görüşmeye başladı.

İzol ziyaretleri Kapsamında Siverek Şoförler Odası Başkanı Osman Koşak, Siverek Terziler Odası Başkanı Mehmet Hanifi Ay’ı makamlarında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Her gittiği ziyarete sevgiyle ilgiyle karşılaşan Genç Kanaat önderi Belediye Başkan Yardımcısı İzol yaptığı açıklamada şunları kaydetti” Siverek nüfus ve coğrafik alan olarak çok büyük bir yerleşim birimi. Atlarımızın da dediği gibi büyük başın derdi de büyük olur. Siverek hepimizin evi biz bir aileyiz, bunun içindir ki sorunlarımızı ancak konuşarak çözüme kavuşturabiliriz. Siverek’te görev yapan Sivil Toplum Kuruluşlarımız demokrasimizin temel taşıdır. Sırayla tüm STK’larımızı ziyaret edip kentin sorunları ve çözümü yolları üzerine olduğu kadar kentte bulunan kavgalı ailelerin barıştırılması konularını konuşuyoruz bilindiği gibi bir kente bir ülkede barış tahsis edilmeden kalkınma mümkün olmaz önce sevi barış ve kardeşliği ilçemizde insanlarımız arasında tahsisini etmeliyiz bunun içinde ilçede STK’ların yanı sıra kanat önderleri muhtarlarımızla da görüşmelerimiz ziyaretlerimiz devam edecek” dedi

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2020, 15:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Duyarlı vatandaş
Duyarlı vatandaş - 4 yıl Önce

Hasan izol bey efendiye söyleyin ilk önce kendi akrabalarından başlasın akrabalarını ıslah edemeyen başkalarına barışı huzuru getiremez.Akrabalarının gerçkten barışması için çaba sarfediyorsa mevla yardımcısı olsun.

SIRADAKİ HABER