NİDA Sanat Topluluğundan Örnek Davranış

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Nida Sanat Topluluğu ihtiyaç sahibi çocuklar yararına fotoğraf sergisi düzenledi. 

NİDA Sanat Topluluğundan Örnek Davranış

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde Nida Sanat Topluluğu ihtiyaç sahibi çocuklar yararına fotoğraf sergisi düzenledi. 
İlçenin Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Lezgo parkında açılan fotoğraf sergisinde, satıştan elde edilecek olan gelirle ihtiyaç sahibi çocuklar için bayramlık alınacak. 
Konu ile ilgili açıklama yapan Nida Sanat Topluluğu kurucusu Abdullah Hakan Lale şunları kaydetti. “Fotoğraf sergimiz Topluluğumuzun kurucu üyesi Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Özusan’ın 2017 yılında Nepal’e yapmış olduğu gezide çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşmaktadır. Yönetim olarak aldığımız karar neticesinde bayram öncesi “Bu Bayram Bir Çocukta Sen Giydir” sloganı ile yola çıkarak fotoğraflarımızı hazırlayarak satışa sunmaya karar verdik. Fotoğrafların satışından elde edeceğimiz gelirle ihtiyaç sahibi kardeşlerimize bayram öncesi bayramlık alarak bir nebze de olsa onların mutluluğuna ortak olmak istedik. Serginin açılmasında emek harcayan başta kurucu üyemiz Mustafa  Özusan, Ferit Akçalı’ya, Nida Sanat Topluluğunun tüm üyelerine ve sergimize katkı sunan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Özusan’da yaptığı açıklama “2017 yılında Nepal gezimiz sonrasın da fotoğraflarımın böyle bir proje için kullanılacağını tahmin etmemiştim ancak arkadaşlarımızla yaptığımız görüşmeler sonrası böyle bir projede yer almak gerçekten mutluluk verici benim için. Fotoğraf sergisinde emeği geçen ve katkı sunan arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

27.05.2019 tarihinde başlayan fotoğraf sergisi 2 gün boyunca fotoğrafseverleri bekliyor olacak.

Güncelleme Tarihi: 27 Mayıs 2019, 15:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER