Siverek Belediye Başkanı Aydın, esnafla görüştü, En son Seçimde Görülmüştü!

Siverek ilçesinde Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, ilçede devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek esnaf ile bir araya geldi.

Siverek Belediye Başkanı Aydın, esnafla görüştü, En son Seçimde Görülmüştü!

Sabah saatlerinde Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülen asfalt, beton yol ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, esnafı ziyaret ederek taleplerini dinledi. Daha sonra buğday pazarını ziyaret eden Aydın, burada esnaf ile bir araya gelerek, bir süre görüştü.
 

Koronavirüs salgını nedeniyle bir süre esnaf ziyaretlerine ara verdiğini belirten Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın, “Esnafımızdan bir süre ayrı kaldık, sabah saatlerinde esnafımızı ziyaret ederek hasbihal ettik ve taleplerini dinledik. İlçemizde devam eden çalışmaları yerinde inceledik” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
sedat ipekli
sedat ipekli - 4 yıl Önce

her halde seçim ler ileri alınacak çünkü anca seçim gelince belediye başkanlarını göre biliyoruz.bu da halkı salak yerine koymak tır bunu bld başkanı millet vekillerimize söylüyorum. lütfen hep halkın için de olun. olun ki halkın derdine çare bulun.lütfen saygılarımı sunarım

SIRADAKİ HABER