Siverek Kaymakamı Çiftçiler'den Öğretmenler Günü Mesajı

Siverek İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçiler Öğretmenler günü nedeni ile mesaj yayınladı.

Siverek Kaymakamı Çiftçiler'den Öğretmenler Günü Mesajı
Siverek İlçe Kaymakamı Mustafa Çiftçiler Öğretmenler günü nedeni ile mesaj yayınladı. Çiftçiler mesajında " Öğretmenler geleceğimizin ışığıdır" diyerek şunları kaydetti. "Fedakarlığın ve sabrın ulvi adıdır öğretmenlik. Ülkemizin geleceği olan çocuk ve gençlerimizi en makul şekilde yetiştirip geleceğe hazırlayarak en kutsal görevlerden birini yerine getirendir öğretmen. Anne babadan sonra bizlere en büyük sevgi ve şefkati gösteren öğretmenlerimiz milli ve manevi değerlerimiz ile erdemli ve ahlaklı bir toplum olma yolunda ışığımız ve rehberlerimizdir.
Öğretmenlerimizin hürriyet, cumhuriyet ve demokrasi ilkeleri doğrultusundaki çabaları geleceğimize güvenle bakmamıza  yetecek değerlerdir. Değerli öğretmenlerimizin varlığıyla gelecekten en ufak bir kaygımız yoktur.
 Bu vesile ile bu anlamlı günde Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevi başındayken şehit olan bütün öğretmenlerimizi ve eğitimcilerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm eğitim camiasının ve emekli olmuş öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyor, bundan sonraki yaşamlarında sağlık ve mutluluklar diliyorum” dedi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER