Siverek’i hareketlendiren Çocuklar Ailelerine kavuştu

Karnelerini aldıktan sonra kayıplara karışan çocuklar Şanlıurfa merkezde polis ekipleri tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.

Siverek’i hareketlendiren Çocuklar Ailelerine kavuştu

Karnelerini aldıktan sonra kayıplara karışan çocuklar Şanlıurfa merkezde polis ekipleri tarafından bulunarak ailesine teslim edildi.

17 Ocak günü sabah erken saatlerde karnelerini almak üzere İlçenin Abdalağa Mahallesinde bulunan Yunus Emre Ortaokuluna giden ve daha sonra kendilerinden haber alınamayan 8'inci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Medine Baturalp ve kardeşi 5’inci sınıf öğrencisi 10 yaşındaki Bünyamin Baturalp’ın bulunması için tüm ilçe harekete geçti.

    Çocuklarının karne aldıktan sonra eve gelmediği için hayatlarından endişe ettiklerini söyleyen aile emniyete kayıp ilanında bulundu. Çocukların bulunması için geniş çaplı bir çalışma başlatan güvenlik güçleri yürüttükleri titiz çalışma sonrasında Çocukları Şanlıurfa’da bulduğunu bildirerek aileye sevindirici haberi verdi.

      Çocukların karnelerinin kötü olduğu gerekçesiyle kaçtığı iddia edilirken polis ekipleri tarafından bulunan Medine ve Bünyamin Baturalp kardeşler sağlık kontrolü için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine daha sonrasında işlemler için Şanlıurfa Emniyeti Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülen çocuklar işlemlerinin tamamlanmasının arından ailesine teslim edildi.

Çocuklarının bulunmasının mutluluğunu yaşayan anne Baturalp, büyük bir heyecanla kapının önünde çocuklarının kendisine getirilmesini gözyaşları içinde bekledi. 2 gündür kayıp olan çocuklarının arabadan indiğini gören anne Baturalp büyük bir sevinç yaşadı, çocuklarına sarılarak öpen anne çok mutlu olduğunu, sanki dünyaya yeniden geldiğini ifade etti.

Gazetecilere açıklama yapan Medine Baturalp karneyi aldıktan sonra Şanlıurfa’ya doğru uzun bir süre yürüdüklerini ifade ederek aileme kavuştuğumum için mutluyum. Dedi     

Çocuklarının bulunmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getiren Baba İbrahim Baturalp da, çocuklarımın bulunması için yoğun bir çalışma yürüten  “Medya ve emniyet mensuplarımıza çok teşekkür ediyorum.  Çocukların bulunması için dedektif gizi iz sürdüklerini belirten baba Baturalp ilçede bulunan kameraları inceledik. Çocuklarını gördüklerini söyleyenleri beyanı üzerine Şanlıurfa’da arama çalışmaları yaptık, çok mutluyum. Herkese çok teşekkür ediyorum dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER