Kategoriler

ALİ MURAT BUCAK'TAN KUTLU DOĞUM MESAJI

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa 1.sıra Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak Kutlu Doğum Haftası nedeniyle yazılı bir açıklama yayınladı.

Bucak mesajında, Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in hayatının her safhasının, Kur'an-ı Kerim'in mesajını bütün insanlığa iletmekten ibaret olduğunu vurguladı. İnsanlık ve dünya var oldukça bu mesajın bütün insanlığa yol göstermeye devam ettiğinin altını çizen Bucak, "İnsanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlaki erdemlerin odaklandığı örnek bir şahsiyet olan Hz. Peygamber (S.A.V.)'in hayatında ve öğütleri, bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatacak güçlü bir ışıktır. O'nun örnek alınması, yalın bir taklit ve sünnetinin birkaç basit eyleme hapsedilmesi şekliyle değil; O'nun sünnetinin bütün yönleriyle tanınması, insanlığın huzur ve mutluluğu için yaptığı çağrının hayatımıza yansıtılması, güzel ahlakının davranışlarımıza rehber yapılması ile mümkündür" dedi. 

        Bucak, Evrensel barış kültürünün gerçek anlamıyla yaşatılması için Peygamberimiz (S.A.V.)'in yaşayarak sunduğu ahlak modelini, örnek aile hayatını, onun kin, nefret ve intikamı sevgi ve müsamahaya dönüştüren rahmet ve barış yüklü mesajını çağın söyleyişi ve sunuş teknikleri ile insanlığa tanıtmayı öncelikli sorumluluklarımızdan biri olarak gördüklerini söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa 1.sıra Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak tüm hemşerilerimin ve İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası'nı en içten dileklerimle tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
1841 Kez Görüntülendi.
YSK, 1 il ve 7 ilçe için kararını verdi! Siverek seçim yenileme kararı iptal edildi!
SİYASET
1174 Kez Görüntülendi.
Siverek’te iptal edilen seçimlerin ardından AK Parti’den açıklama
SİVEREK
1080 Kez Görüntülendi.
Siverek'te seçim yenilenecek
YAŞAM
428 Kez Görüntülendi.
İliç'teki maden kazasında heyelan altında kalan 1'inin daha cansız bedenine ulaşıldı
SİYASET
608 Kez Görüntülendi.
İlk işi belediye önündeki beton blokları kaldırmak oldu
GÜNDEM
240 Kez Görüntülendi.
Bir sigara grubuna daha zam geldi
GÜNDEM
508 Kez Görüntülendi.
Vali Şıldak'tan bayram uyarısı: "Sevdiklerimize kavuşalım!"
GÜNDEM
770 Kez Görüntülendi.
Gülpınar'dan sosyal medya hamlesi!
GÜNDEM
954 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa'da bir seçim daha iptal edildi
YAŞAM
706 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da 2 genç silahla vurulmuş halde bulundu