Kategoriler

Bucak Siverek'te Çalışmalarına Devam Ediyor

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak 7 Haziran genel seçimleri için çalışmalarına seçim bölgesinde ara vermeden devam ediyor.

      Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak 7 Haziran genel seçimleri için çalışmalarına seçim bölgesinde ara vermeden devam ediyor.


      Sabahın erken saatlerinde Hayvan pazarını ziyaret eden Bucak daha sonra İlçenin Esmerçayı mahallesinde bulunan Salı pazarını ziyaret ederek Pazar esnafını ziyaret ederek, 7 Haziran da yapılacak seçimlerde destek istedi.
Canlı hayvan pazarında besicilerin sorunlarını dinleyen Bucak'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken bazı vatandaşların "kıymetini bilemedik başkan" sözleri üzerine Bucak ise "ben her zaman hizmet için varım bu hizmet Belediye Başkanı olarak miadını doldurdu ama şimdi daha zorlu bir hizmet için adayım desteklerinizi bekliyorum" dedi.


      Gezileri sonrası yaptığı açıklamada Bucak şunları kaydetti. "Seçim çalışmalarımız kapsamında sabah hayvan pazarını ziyaret ederek hayvan besicilerinin sorunlarını dinledik. Siverek'in Organize Besi bölgesine ciddi anlamda ihtiyacı var. Türkiye'de canlı hayvan pazarının her gün olduğu ciddi bir hayvancılık bölgesi Siverek ama ne yazık ki hayvancılık besi gölgesi yok inşallah bunun da takipçisi olacağız" dedi.


Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa dahil 45 ilde nefes kesen FETÖ operasyonu!
SİVEREK
3 Kez Görüntülendi.
Almanya Başbakanı Friedrich Merz Ankara'da resmi törenle karşılandı
SİVEREK
10 Kez Görüntülendi.
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: Asla geri adım atmayacağız
SİVEREK
15 Kez Görüntülendi.
Asgari ücret görüşmeleri aralık ayında başlayacak
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Sındırgı depreminin ardından çöken binalar görüntülendi
EĞİTİM
24 Kez Görüntülendi.
Balıkesir'de 6.1 büyüklüğünde deprem: İstanbul ve İzmir'de hissedildi
GÜNDEM
46 Kez Görüntülendi.
Eurofighter’lar, Türk hava sahasında F-16’lar tarafından karşılandı
SİVEREK
142 Kez Görüntülendi.
Siverek’te cami bahçesine gömülü bebek cesedi bulundu!
SİVEREK
118 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak, kavşak müjdesini sosyal medya hesabından verdi
GÜNDEM
37 Kez Görüntülendi.
Mattia Ahmet Minguzzi davasında karar açıklandı: İki sanığa 24 yıl hapis cezası