Kategoriler

Cami Kapısına Bırakılan Bilgisayar Parçası Bomba Paniği Yaşattı

Cami Kapısına Bırakılan Bilgisayar Parçası Bomba Paniği Yaşattı

ŞANLIURFA'nın Siverekİlçesi'nde, caminin giriş kapısının üzerine bırakılan ve kabloları bulunancihaz bomba paniğine yol açtı. Polisin fünye ile patlattığı cihazın bilgisayarparçası olduğu anlaşıldı.


Siverek'in Camıkebir Mahallesi'nde öğle saatlerinde Cuma namazı için UluCami'ye giden vatandaşlar, giriş kapısının üzerindeki bölüme bırakılmışkabloları bulunan bir cihaz fark etti ve bomba olabileceği kuşkusuyla durumupolise bildirdi.


     İhbar üzerine cami çevresini trafiğekapatan polis, vatandaşları bölgeden uzaklaştırıp bomba imha uzmanlarınıçağırdı.


     Busırada cuma namazı için gelenler de namazlarını kılmak için başka camileregitmek zorunda kaldı.


      Şanlıurfa'dan ilçeye gelen bomba imha uzmanı,özel kıyafetini giyerek, cami girişindeki cihazı fünye ile kontrollü şekildepatlattı.


   Patlamanın ardından yapılan incelemede,şüpheli cihazın bir bilgisayarın ses sistem parçası olduğu anlaşıldı.


     Bomba alarmının sona ermesinin ardındanönlemler sonlandırılarak cami yeniden ibadete açılırken, polis bilgisayarparçasını bırakan kişinin kimliğinin belirlenmesi için çalışma başlattı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Zincir marketlerde de satılan salamdan domuz eti çıktı! 60 yıldır sektördeler
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Özgür Özel: Eşim EYT'den emekli oldu
SİVEREK
14 Kez Görüntülendi.
İstanbul'da beklenen yağmur başladı
SİVEREK
30 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak müjdeleri sosyal medyada hesabından duyurdu
SİVEREK
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak müjdeleri sosyal medyada hesabından duyurdu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Jandarmanın yeni paşası! Gülden Mat Şakir tuğgeneralliğe terfi etti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
İstanbul'da korkutan deprem
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
AK Parti'nin Terörsüz Türkiye yolunda komisyon üyeleri belli oldu
SİVEREK
10 Kez Görüntülendi.
Rusya son 73 yılın en şiddetli depremini yaşadı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Rusya'nın doğusunda 8.8'lik deprem: Bir kasaba sular altında kaldı! OHAL ilan edildi