Kategoriler

CHP ADAYI BUCAK: BU SALDIRI DEMOKRASİMİZE YAPILMIŞTIR

CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak HDP'nin Diyarbakır'da düzenlediği mitingde ....

     CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak HDP'nin Diyarbakır'da düzenlediği mitingde meydana gelen patlamanın demokrasimize yapılan bir saldırı olarak değerlendirdi.

        CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak yayınladığı yazılı açıklamada Diyarbakır'da HDP'nin mitinginde meydana gelen iki ayrı patlamada hayatını kaybeden 2 vatandaşımıza baş sağlığı dilerken yaralanan 175 yurttaşımıza geçmiş olsun dedi.


       Bucak açıklamasında şunları kaydetti. ''Bugün Diyarbakır'da HDP'nin düzenlemiş olduğu mitingde meydana gelen 2 ayrı patlama aslında demokrasimize yapılan bir saldırıdır. Ben vatandaşlarımızı sükunete davet ederken, tahriklere ve herhangi bir provokasyona gelmemelerini rica ediyorum. Hükümetin konu ile ilgili çalışmalarını derinleştirmesini ve suçluların tespit edilmesi için titizlikle çalışıp konunun aydınlatması gerektiğini düşünüyorum. Patlama esnasında hayatını kaybeden 2 vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyor yakınlarına sabır, yaralı vatandaşlarımıza da geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum'' dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
98 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak, Paşa Konağı’nda vatandaşlarla bayramlaştı
SİVEREK
25 Kez Görüntülendi.
Siverek Belediyesi Çanakkale Zaferi için söyledi
EĞİTİM
31 Kez Görüntülendi.
KPSS artık yetmeyecek: Şanlıurfa’da öğretmen atamalarında yeni dönem!
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Suriyeliler için destek sürecek mi?
SİVEREK
106 Kez Görüntülendi.
Siverek’te “Güçlü Kadın, Güçlü Toplum” Sempozyumu Düzenlendi
GÜNDEM
118 Kez Görüntülendi.
Siverek’te yüksekten atlayarak canına kıydı iddiası!
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa’da jandarma baskınıyla ele geçirildi!
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Şanlıurfa dahil 5 ilde operasyon: Sosyal medyada sahte satış tuzağı!
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
İkinci ara tatil 16 Mart’ta başlıyor: Öğrencileri 9 günlük mola bekliyor
GÜNDEM
157 Kez Görüntülendi.
Başkan Bucak'tan YRP'li meclis üyelerine: "Gençlere harcanan bütçe israf değildir"