Kategoriler

CHP Milletvekili Adayları Esnafa Bir Dokundu Bin Ah İşitti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili adayları seçim kampanyası kapsamında Şanlıurfa Şehir merkezinde Haşimiye, Balıklıgöl ve Pasaj esnafını ziyaret ederek desteklerini istediler.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili adayları seçim kampanyası kapsamında Şanlıurfa Şehir merkezinde Haşimiye, Balıklıgöl ve Pasaj esnafını ziyaret ederek desteklerini istediler.

      Sabahın erken saatlerinde Haşimiye Meydanında toplanan CHP Milletvekili Adayları Ali Murat Bucak, Hasan Oğul, Lütfü Küçükbayrak ve CHP İl Başkanı Ömer Karakeçili ile beraber esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

     İş yapamamaktan dert yanan çarşı esnafına çözümün CHP'de olduğunu belirten Milletvekili adayları CHP İktidarında esnafın sorunlarını çözeceklerinin teminatını verdiler özellikle Suriye iç savaşından dolayı mağdur olduklarını belirten esnaflar kredi borçlarını ödeyemez durumda olduklarını belirttiler.

      CHP Milletvekili adayı Ali Murat Bucak esnaf gezilerinde yaptığı açıklamada "Şuanda gümrük hanındayız ve esnafımızın birçoğunun kapalı olduğunu görüyoruz. Esnaflarımıza sorduğumuzda ise birçoğunun borçlu olduğunu gördük. Bunlar genelde esnaf kefaletten kredi kullanarak iş yerlerini açıyorlar. Seçim bildirgemizde de beyan ettiğimiz gibi CHP iktidarında esnaflarımızın kullanmış olduğu kredinin %80'nini silerek esnaflarımızın rekabet gücünü artıracağız" dedi.

        Esnaf ziyaretleri sonrası açıklama yapan CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Hasan Oğul iktidara yüklenerek olmayan açılışlar, olmayan hastanelerin açılışları yapılarak billboard siyaseti yapmakla suçladığı iktidar partisine şu sözlerle yüklendi. "CHP Milletvekili adayları olarak 7 Hazirana çok iyi bir şekilde hazırlanıyoruz. Bugünü de esnafımıza ayırdık ancak saat öğle 10'a geliyor ama esnafın birçoğu henüz kepenklerini açmamış. Sebebini sorduğumuzda ise işsizlikten, siftahsızlıktan dolayı açmadıklarını belirtiyor. Memlekette büyük bir kriz var ama iktidar her fırsatta bunu inkâr ediyor. Bunlar 13 yıldır bu memleketin değerlerini hiçe sayarak, inançlarına değer vermediler. Bugün baktığınızda aç insanlar topluluğu oluşturdular. Memleketin % 80'i geçinemiyor, %90'ı borçlu ama maalesef buna rağmen trilyonluk Mercedes arabalara çerez parası diyebiliyor yöneticiler. Hafta sonu Şanlıurfa'da bir komedi izledik. Olmayan hastanelerin temeli atılıyor. GAP havaalanına sahip çıkıyorlar ama GAP havaalanı Sayın Cevheri zamanında temelleri atıldı o zaman havalimanı olarak yapıldı ama sahip çıkmadılar diye Havaalanı olarak kaldı. 1700 Yataklı devlet hastanesi yapıldı diye billboard reklamı yapıyorlar ancak öyle bir hastane yok ne ihalesi yapılmış ne de yeri belli olmayan çimentosu betonu dökülmeyen bir yerin açılışını yapıyorlar. Bugün sosyal medya da facebook ve twitter'da sizde bir çok hastanenin açılışını yapabilirsiniz. Olmayan hastane, çalışmayan kanalizasyon, olmayan açılış, çalışmayan drenaj, yapılmayan veya yapılıpta iki gün sonra bozulan yollar bu memleketin kaderi bu değil Urfa'nın kaderini değiştirmek için CHP iktidarına ihtiyaç var, CHP adaylarına ihtiyaç var, bunun için bizler sahadayız işte meydan işte CHP diyoruz ve 7 Haziran'da herkesin desteklerini istiyoruz" dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİVEREK
65 Kez Görüntülendi.
​Siverek'ten Gazze'ye Gönül Köprüsü: Hedef 245 Bin TL ile Aşıldı
SİVEREK
52 Kez Görüntülendi.
Siverek Devlet Hastanesi'nde belirsizlik sona erdi: Yeni başhekim göreve başladı
SİVEREK
24 Kez Görüntülendi.
Siverek'te kirvelik geleneği
SİVEREK
44 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK UYARISI DİKKAT!
SİVEREK
47 Kez Görüntülendi.
Karacadağ'da yoğun kar yağışı ve sis etkili oluyor
GÜNDEM
51 Kez Görüntülendi.
Elektrik denetiminden gizli kripto üretim tesisi çıktı
SİVEREK
35 Kez Görüntülendi.
Yılların kavşak sorunu çözüldü: Sanayi esnafından teşekkür
SİVEREK
135 Kez Görüntülendi.
Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy gözaltına alındı
SİVEREK
38 Kez Görüntülendi.
Bucak'tan Toprak Mahsulleri Ofisi müjdesi
SİVEREK
19 Kez Görüntülendi.
İstanbullu Gruptan Siverekli Öğrencilere Yerli Malı Desteği